Zaalseizoen ten einde

« | »

Het zaalseizoen 2021-2022 zit er op. Een seizoen met een lange onderbreking a.g.v. een lockdown, diverse hick-ups a.g.v. corona en een herstarte/aangepaste competitie-opzet bij het Topkorfbal en Wedstrijdkorfbal. Het was op alle vlakken continue schakelen naar de mogelijkheden die er wel waren. Tenslotte is de competitie afgerond met publiek en bij beslissingswedstrijden met volle zalen.

Terugblik slotfase zaalseizoen
Afgelopen weekend zijn de laatste (play-off-)wedstrijden gespeeld van het zaalseizoen 2021-2022.
DeetosSnel 1 wist zich na 2x winst op GKV te plaatsen voor de nieuw te vormen Tussenklasse (TK).
DeetosSnel 2 won de tweestrijd met TOP(A) 2 en plaatste zich eveneens voor de Reserve Tussenklasse (RTK).
DeetosSnel A1, B1 en C1 wisten zich betrekkelijk eenvoudig te handhaven in respectievelijk de A-overgangsklasse, B-hoofdklasse en C-hoofdklasse.
Alleen DeetosSnel 4 dolf het onderspit en staat volgend seizoen voor de uitdaging om het verloren gegane terrein weer te herwinnen vanuit de Reserve 3e klasse.

Dank jurytafel
Langs deze weg wil de TC/SRC ook iedereen bedanken die afgelopen zaalseizoen heeft meegewerkt aan de bezetting van de jurytafel.
– Juryvoorzitters
– Schotklok
– Scorebord
– Statistieken
– Speaker
– Muziek
– Livestream
– Video
– Videoanalyse
– Dweilploeg

We hopen ook volgend seizoen een beroep op een ieder te mogen doen. Als iemand anders hierin geïnteresseerd is hoort de SRC (Ron) dat uiteraard graag.

Alle (blauw-gele) ballen verzamelen !!
Nu we weer naar buiten gaan willen we graag alle blauw-gele (zaal)ballen weer z.s.m. verzamelen en opbergen. Dan kunnen we ook inventariseren of we nog alle ballen hebben of dat er wellicht zoek zijn geraakt.

Hierbij dan ook het verzoek aan alle trainers, coaches en/of aanvoerders van teams die een blauw-gele teambal hebben ontvangen deze op zaterdag 23 april in te leveren bij Ron van Gemert. Ron heeft de gehele ochtend velddienst en is aanwezig op de accommodatie.

Masterplan Arbitrage: Geen sportieve sanctie, ook geen financiële boete
In het kader van het “Masterplan Arbitrage” en de bijbehorende rompregeling (hierin zijn de aantallen per vereniging bepaald en de financiële en sportieve sancties vastgelegd bij het niet behalen van de quota’s) zijn er wekelijks scheidsrechters, beoordelaars en waarnemers op pad om de aan DeetosSnel opgelegde aantallen te halen.

Ditmaal konden we aan al onze verplichtingen voldoen. We krijgen derhalve geen sportieve sanctie (strafpunten) opgelegd, en deze keer ook geen financiële boete. Sterker nog, we krijgen een kleine financiële bonus uitgekeerd.

Alle scheidsrechters, beoordelaars, waarnemers en jurytafels bedankt voor jullie inspanningen!

DeetosSnel Korfbal