Voorwoord van het bestuur … (5 juli)

« | »
Beste leden,

Afgelopen zaterdag werd het seizoen afgesloten met het beroemde John Boogers koppelschiettoernooi. Binnen de jongste categorie van het toernooi mochten Juna Kleemans en Manouk Boogers de beker in ontvangst nemen. Daarop volgde de poule van de D/E. Na een eerder gelijkspel tussen de koppels Luna/Sem en Dylan/Yasmine was het D koppel nu toch wat sterker. Na de eerste overwinning van dochter Juna konden Lionne Boogers en Michiel Kleemans niet achterblijven, samen wonnen zij ‘de verliezersfinale’ van koppel Lisa Prent/Jordi van Elburg. De finale van het toernooi ging tussen de koppels Nienke van Uitert/Darren Wu en Jinthe Kraaijeveld/ Daan van Tricht. Na een spannende finale was de jeugd net wat sterker en mochten zij zich de terechte winnaars van het toernooi noemen. Mede door het prachtige weer en de gezellige mensen een hele geslaagde slotdag!

In het laatste voorwoord mochten we al de teams S6, S12, B2, E4 en F2 feliciteren met hun kampioenschappen. Na de laatste speelronde mogen aan dit rijtje S5, S8 en A3 toegevoegd worden. Alle teams van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Ook het jeugdbestuur heeft niet stilgezeten, 24 juni werd er een quiznight georganiseerd voor de C t/m A. Het was een gezellige avond met leuke vragen en hilarische challenges. Er is veel gelachen en dit soort evenementen zijn zeker voor herhaling vatbaar!

16 juni mochten we goed nieuws delen, met ingang van het komend korfbalseizoen sluit Mees Oppe aan bij de selectie van DeetosSnel. Mees is een veelzijdige korfballer en meer dan welkom bij onze mooie vereniging. ‘Van harte welkom bij DeetosSnel en veel plezier en succes Mees!’

Het is altijd prettig als leden betrokken zijn bij onze vereniging. Zo spraken wij op de valreep voor de vakantie nog met Nando van Ooijen, Britta Leermakers en Patrick de Wit. Zij kwamen met mooie plannen om onze accommodatie nog gezelliger en sportiever te maken.

Ook zijn we verheugd te melden dat we twee coördinatoren hebben gevonden voor de ledenwerving. Patrick de Wit en Jordi van Elburg zullen dit in het komend seizoen op zich nemen. Samen zijn zij een goed duo met vele mooie plannen, bedankt heren!

Ook in de zomervakantie wordt er niet stil gezeten. Aan de buitenkant van het pand zal zonwering worden geplaatst om de warmte meer buiten te houden, ook worden er op verschillende plekken in de accommodatie nieuwe vloeren geplaatst. De bekende groep van vrijwilligers is weer hard bezig om alles hiervoor klaar te maken, ook hiervoor zijn wij heel dankbaar!

Vrijwilligers hebben we binnen onze club altijd nodig. We begrijpen echter dat leden zich niet willen binden aan een commissie, maar wel hun steentje willen bijdragen. Aankomend seizoen wordt er een whatsappgroep opgericht waarin verschillende commissies (kleine) klussen kunnen plaatsen. Deze klusjes zullen bijvoorbeeld bestaan uit een keer broodjes smeren op de zaterdagochtend, een extra bardienst draaien of flyeren.  Wil jij graag op oproepbasis een extra handje helpen meld je dan aan via Oproepkracht@deetossnel.nl

Het lijkt ver weg maar het nieuwe seizoen trappen we op de vereniging altijd af met de Join the club dag. Het JAC nodigt dan ook alle jeugd van de F t/m de A uit voor de JTC op 27 augustus. Zoals altijd zal de dag bestaan uit veel gezelligheid, leuke activiteiten en oefenwedstijden van onze eerste selectie. Iedereen is van harte welkom!

Afsluitend wil ik iedereen een fijne zomervakantie wensen!
Namens het bestuur,

Jiska van der Laan

DeetosSnel Korfbal