Ruime winst op De Meervogels

« | »

DeetosSnel 1 en 2 hebben beiden hun doordeweekse speelronde met winst afgesloten.

De teams speelden voortijdig hun returnwedstrijden uit de 1e speelronde. Speelronde 8 is naar voren gehaald om de hoofdklasseteams die in de zaal straks uitkomen in de Korfbal League 0f Korfbal League 2 extra voorbereidingstijd te geven voor de zaalcompetitie. Zo troffen de teams opnieuw De Meervogels 1 en GKV 2.

De heenwedstrijd was voor DeetosSnel 2 destijds een wedstrijd om heel snel te vergeten. Met ruime cijfers werd er verloren in Gorinchem. Deze woensdagavond verliep heel anders. Onder natte omstandigheden stonden de rood-witten vrijwel continue aan de positieve kant van de score. Na hard werken werd uiteindelijk afgesloten met een 15-13 winst. De eerste wedstrijdpunten van dit korfbalseizoen zijn binnen.

De returnwedstrijd voor DeetosSnel 1 verliep ook anders dan enkele weken terug in Zoetermeer. De Meervogels wist destijds lang bij te blijven. In deze doordeweekse wedstrijd werd al vroegtijdig afstand genomen. Met rust stond er al een geruststellende 12-5 voorsprong op het bord. Deze werd na de rust verder uitgebouwd tot een 20-9 eindstand.
Goed voor het zelfvertrouwen.

.

.

 

Zoals jullie kunnen zien betreft het hier niet echt een wedstrijdverslag van de wedstrijd van ons vlaggenschip. Dat is jammer, want dat zouden we wel graag willen.
Met het overlijden van Marcel Roos afgelopen zomer zijn we onze vaste verslaggever kwijt geraakt.
Wie o wie zou in zijn voetsporen willen treden en de pen (of beter toetsenbord) willen oppakken. Laat het ons weten via secretariaat@deetossnel.nl

 

DeetosSnel Korfbal