Voorwoord van het bestuur … (01 febr)

« | »
Beste Leden,

Afgelopen zaterdag werden er twee mooie overwinningen behaald door onze eerste selectie. De avond begon op de Vorrinklaan met de overwinning van DeetosSnel 2 tegen Blauw-Wit 3 (23-18), waarna DeetosSnel 1 de overwinning binnensleepte tegen AW/DTV 1 (18-15).

Vorige week werd ook de definitieve selectie van RTC Dordrecht U15 2023 bekend gemaakt. 4 van onze spelers mogen dit jaar uitkomen in dit team. Noor Evera, Lotte Kleinloog, Lara Seddik en Deen de Gooijer van harte gefeliciteerd en heel veel plezier!

Het is bekend dat we binnen onze club hard op zoek zijn naar vrijwilligers. Zaterdag 4 en 11 februari zullen wij met een kraam in de DeetosSnel hal staan om ons nieuwe concept ‘DeetosSnel van alle markten thuis’ uit te dragen. Deze marktkraam is bedoeld om meer informatie te geven over openstaande vrijwilligerstaken, commissies en projecten binnen DeetosSnel. Loop langs voor een vrijblijvend gesprek en informatie!

Eerder hebben wij genoemd dat we actief zijn gestart met ledenwerving. Één van de projecten die op dit moment loopt is het plaatsen van korfbalpalen op scholen. Verheugd te melden is dat de Sterrekijker de eerste school is waarbij wij een korfbalpaal mochten plaatsen. Veel korfbalplezier voor de Sterrekijker!

Ook leuk om te melden is dat er weer een carnavalsfeest gaat plaatsvinden. 11 februari barst het feest los in de kantine van DeetosSnel. Het feest begint rond half 10, eindigt om 1 uur en een kaartje kost 5 euro. Onze Baco verzorgt een heerlijke kapsalon, die ook nog kunt bestellen na de wedstrijd (meer informatie volgt). Mocht je niet zo van carnavalsmuziek houden, maar wel graag een drankje willen doen na de wedstrijd, nodigen we je van harte uit in de sponsorruimte. Deze is te bereiken via de kantine.

Met sportieve groet,
Jiska van der Laan

DeetosSnel Korfbal