Voorwoord van het bestuur … (20 jun)

« | »
Beste leden,

Ondanks het verlies tegen veldkampioen HKC afgelopen zaterdag wist DeetosSnel 1 zich te plaatsen in de nieuwe Ereklasse. Ze behaalden in hun poule de derde plek, een mooi resultaat. Afgelopen week werd bekend dat de selectie wordt verbreed met nieuwe spelers. Zo sluiten Thijmen Voets aan vanuit KCC en sluiten Jinthe Kraaijeveld en Madelief Damen aan vanuit onze eigen jeugdopleiding. Ook de staf wordt uitgebreid met teammanagers Gaby van Tricht en Edwin Dibbets. Naast de nieuwe aanwinsten moeten we helaas afscheid nemen van Lisa Prent. We wensen haar heel veel succes en plezier met haar nieuwe (sportieve) uitdagingen in Amsterdam!

Naast het succes van DeetosSnel 1 zijn er nog meer feestjes gevierd. Helaas kon de C1 zich niet plaatsen voor het NK, maar zijn ze wel gepromoveerd naar de hoofdklasse. Van harte gefeliciteerd C1. Ook zijn er weer kampioenschappen behaald. E5, Midweek en F2, ook jullie van harte gefeliciteerd.

Wij hebben jouw mening nodig! Onder dit voorwoord zijn er 4 trainingspakken van Muta te vinden. We willen graag weten welk trainingspak jouw voorkeur heeft. Geef je voorkeur door voor 23 juni via bestuur@deetossnel.nl.

Zaterdag 1 juli is het weer zo ver: Het jaarlijkse John Boogers koppelschiettoernooi. Dit jaar wordt het koppelschiettoernooi nog leuker. Zo zijn er meer prijzen te winnen, is er een buitenbar en eetmogelijkheid, een stormbaan en sluiten we de dag af met muziek van Danny Ebbers! Heb je je nog niet opgegeven, stuur snel nog een mailtje naar koppelschieten@deetossnel.nl of een appje naar 06-24513891. Wil je niet schieten, maar graag een handje helpen op de dag zelf? Stuur dan een appje naar Jiska van der Laan op 06-51648102. Laten we er met elkaar een gezellige slotdag van maken!

Als afsluiter wil ik namens het bestuur Maarten Boot en Annemarie Janssen feliciteren met de geboorte van hun zoon Job op 28 mei 2023!

Sportieve groet,

Jiska van der Laan

DeetosSnel Korfbal