Keukendiensten

Als Commissie probeer je alles altijd zo goed mogelijk zelf te regelen, maar stel dat Guus of iemand anders van de BaCo niet aanwezig is, wat moet je dan doen?

We hebben alle procedures vorig jaar doorlopen, de nodige aanpassingen gedaan en een nieuwe handleiding geschreven voor de keuken en de bar. Wat moet je doen als je opstart, hoe werkt de frituur, de vaatwasser, wanneer is het vet warm, hoe ontdooi je tosti’s, waar ligt de voorraad, etc.

De algemene beschrijvingen hangen/staan daar waar het wenselijk is en ligt het “grote” boek bij de kassa voor een uitgebreide beschrijving. Indien er beschrijvingen missen en/of aanpassingen gedaan moeten worden, dan horen we dat graag, je kan ons altijd mailen of iemand van de commissie aanspreken.

Voor nu willen we even een paar dingen uitlichten zodat iedereen weet waar die aan toe is als hij/zij een bardienst en/of keukendienst heeft, zodat alles soepel verloopt na overdracht van je (keuken of bar) dienst.

Bedankt voor jullie hulp in deze, want niets werkt zo fijn als een goed gevulde koelkast of vriezer en een schone werkplek.

Groetjes de BaCootjes

 

ALGEMENE TAKEN BARDIENST

 

  • SCHOONHOUDEN VAN DE BAR EN TAFELS
  • PRULLENBAKKEN LEGEN INDIEN NODIG EN DE VOLLE VUILNISZAKKEN NAAST DE GOEDERENLIFT IN DE BERGING VAN DE KEUKEN ZETTEN
  • NIEUWE VUILNISZAKKEN PLAATSEN (LIGGEN NAAST DE GOEDERENLIFT)
  • BIJVULLEN KOELINGEN VOORDAT DE NIEUWE SHIFT BEGINT (VOORRAAD STAAT IN DE KOELING IN DE BERGING VAN DE KEUKEN)
  • LEGE FLESSEN IN DE BIJBEHORENDE KRATTEN ONDER DE BAR ZETTEN
  • VOLLE KRATTEN IN DE BERGING VAN DE KEUKEN NAAST DE LEGPLANKEN PLAATSEN
  • VUILE VAAT IN DE AFWASMACHINE ZETTEN EN AANZETTEN
  • AFWASMACHINE UITRUIMEN EN SCHONE VAAT OPRUIMEN

 

ALGEMENE TAKEN VAN DE KEUKENDIENST

 

TIJDENS/NA JE EIGEN DIENST:

  • SCHOONMAKEN VAN HET WERKBLAD EN DE VLOER
  • VEGEN WAAR MOGELIJK
  • AANVULLEN WAT OP IS
  • AGENDA VULLEN MET TIPS/VERBETERPUNTEN/WAT AANGEVULD MOET WORDEN

 

INDIEN JE DE LAATSTE DIENST VAN DIE DAG HEBT:

  • IDEM AAN BOVEN + WAT ONTDOOID IS IN DE KOELKAST (MIDDELSTE KAST) ZETTEN EN IN DE AGENDA ZETTEN WAT ER IN DE KOELKAST IS GELEGD.