Bar- en keukencommissie

Wij zijn de bar/kantinecommissie (BACO). Een vrolijke maar hardwerkende club mensen die van eten en drinken en van gezelligheid houdt.

Ieder weekend zorgen we voor een hapje en een drankje rondom de wedstrijden van DeetosSnel en andere verenigingen die van onze hal gebruik maken.

We beginnen de zaterdag met het maken van vers belegde broodjes en maken hierbij regelmatig een  heerlijk vers soepje of een speciaal broodje van de week. Daarnaast bereiden we voor elke thuiswedstrijd van ons vlaggenschip een Maaltijd van de Week.

Van hete kip naar een Mexicaanse wrap en van saté naar een heerlijke zelfgemaakte hamburger. Het menu  wisselt elke keer om zo aan ieders wens te voldoen. Natuurlijk zijn we er ook voor een patatje met een snack.

Ook zorgen we voor iedere thuiswedstrijd van Deetossnel 1 voor een bar in de hal zodat je ook tijdens de wedstrijd een kopje koffie of van een ander drankje kunt genieten.

Na de wedstrijd sluiten we de avond af tijdens de derde helft. Soms met een themafeestje zoals een Mexicaanse- of Hollandse avond, soms met een speciale drankkaart of enkel met een lekkere bittergarnituur.

Ook tijdens het veldseizoen proberen we naast het gebruikelijke assortiment tijdens thuiswedstrijden van DeetosSnel 1 een heerlijk Broodje van de Week te presenteren. Wanneer het weer het toelaat bouwen we ook buiten een gezellige bar op.

De BACO schept dus de randvoorwaarden voor een plezierige en gezellige sfeer in en rondom de DeetosSnel kantine waar je in het weekend altijd welkom bent voor een hapje of een drankje.

De BACO kan altijd mensen gebruiken die structureel of slechts af en toe bereid zijn om een helpende hand te bieden. Heb jij na het lezen van dit stukje zin gekregen om ons team aan te vullen en te helpen, stuur dan een mailtje naar de barcommissie: bar@deetossnel.nl
Suggesties en ideeën kun je ook kwijt aan bovenstaand mailadres.