Corona update 29-09-2020

Door:
Aangepast: 29 september, 2020

Laatste nieuws inzake Corona

Beste DeetosSnellers,

De ontwikkelingen op het coronafront halen ons razendsnel in. Na de aanvullende maatregelen van zondagavond (27 september) hebben premier Rutte en minister Hugo de Jonge gisterenavond nieuwe maatregelen aangekondigd die vanaf dinsdag 29 september 2020 18:00 uur ingaan voor de duur van (in ieder geval) 3 weken. Hoewel we op dit moment nog niet alle ins en outs helder hebben, lichten we jullie op dit moment wel alvast in over de zaken die wel duidelijk zijn.

Met ingang van 29 september 2020, 18:00 uur:

  • Is het sportcafé tot nader order gesloten;
  • Is er geen publiek toegestaan bij trainingen en wedstrijden.

Dit laatste betekent in ieder geval dat vanaf dat tijdstip de ‘kiss and ride’  regeling weer ingaat. Ouders zetten hun kind af voor een training of wedstrijd en komen hun kind weer ophalen na de training/wedstrijd. Indien één van de ouders zich opgegeven heeft als corona-coördinator geldt voor deze ouder een uitzondering.

Ook geldt er een uitzondering voor chauffeurs/ouders die hun kinderen t/m 17 jaar naar een uitwedstrijd brengen. Zij worden niet gezien als  toeschouwers en mogen dus blijven kijken. Wel stellen wij als vereniging voorlopig een limiet aan het aantal chauffeurs/ouders dat welkom is. Voor de E & F jeugd 3 chauffeurs/ouders, voor de A, B, C en D jeugd 4 chauffeurs/ouders.
Hoe andere verenigingen hiermee omgaan weten we op dit moment niet maar het advies is om het vastgestelde rijschema in de aanschrijvingen aan te houden.

Wij zullen de komende dagen – mede aan de hand van berichten vanuit het KNKV of de Veiligheidsregio ZHZ – verder details in kaart brengen en dit aan jullie communiceren.

Bestuur DeetosSnel