DeetosSnel is vanaf aankomend seizoen rookvrij

Door:
Aangepast: 15 augustus, 2019

DeetosSnel is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We zetten daarom vanaf het aankomende seizoen de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo bieden we iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Vanaf aankomend seizoen 2019-2020 zijn wij daarom dan ook rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree, langs de lijn van de nieuwe velden, het terras en de rest van het terrein zijn rookvrij.

Door rookvrij te worden maakt DeetosSnel zich sterk voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze op een positieve manier aan de nieuwe afspraken.