DeetosSnel start unieke spaaractie samen met de PLUS!

Door:
Aangepast: 22 januari, 2019

Samen met de PLUS gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas! We gaan van iedere speler een unieke spelersfoto maken. De fotoshoot is op zaterdag 2 februari 2019 van 11.00 uur tot 13.00 uur. Alleen dan is er de mogelijkheid om een spelersfoto te laten maken. Deze fotoactie is voor de Kangoeroes en alle jeugdteams t/m B’s. Spelers uit de A’s die dit leuk vinden mogen uiteraard ook op de foto!

Iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke DeetosSnel-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn. Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker etc.

Bij alle PLUS vestigingen in Dordrecht kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler! Ook de spelers van het 1e en het 2e gaan op de foto!

Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het unieke DeetosSnel-jubileumlogo: kortom voor ieder wat wils!

Een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van DeetosSnel!

Maar eerst de fotografie…Binnenkort worden alle coaches geïnformeerd op welk tijdstip de fotosessie precies per team plaats vindt op zaterdag 2 februari 2019.

We hopen uiteraard op ieders medewerking!

Het bestuur