Hoofd sponsor

DeetosSnel steunt Kinderhersencentrum

Een vereniging als DeetosSnel waarin top- en breedtesport hand in hand samengaan, kan niet bestaan zonder de medewerking van sponsoren. We zijn dan ook erg dankbaar voor alle financiële en materiële ondersteuning van bedrijven en personen die onze vereniging een warm hart toedragen.

DeetosSnel weet zich gesteund door een hoofdsponsor die het mogelijk maakt de grote ambities van DeetosSnel op sportief en maatschappelijk vlak waar te kunnen maken. De hoofdsponsor, die op de achtergrond wil blijven, is tevens hoofdsponsor van het nieuwe Kinderhersencentrum van Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. De komende drie jaar zal de promotie van het Kinderhersencentrum daarom zichtbaar zijn op ons complex en zal het een grote rol spelen op het tenue van DeetosSnel.

Voor meer informatie over het kinderhersencentrum klik je op deze link: https://vriendensophia.nl/sophia-kinderziekenhuis/kinderhersencentrum/

De 1e en A selectie van DeetosSnel spelen met het logo van het Kinderhersencentrum op de borst en het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis op de rug.  Alle overige teams spelen met het ‘vrienden van Sophia’ logo op de rug.

Het bestuur van DeetosSnel is trots dat de vereniging op deze wijze een heel klein steentje kan bijdragen aan het welzijn van de grote groep kinderen die op het Kinderhersencentrum zijn aangewezen.

 

DeetosSnel Korfbal