Ik wil lid worden

Via deze website kan je al vast een beetje kennismaken met DeetosSnel. Bij onze vereniging is er plaats voor iedereen die wil korfballen.

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen al komen trainen. Op de zaterdagochtend (van 09.00 tot 10.00 uur) maken zij deel uit van de KangoeroeKlup. Hier leer je allerlei balspelletjes , overgooien en op een korfschieten. Vanaf 6 jaar mogen de kinderen meedoen aan competitiewedstrijden. Elke leeftijd is gekoppeld aan een leeftijdscategorie zodat je altijd met leeftijdsgenoten kunt korfballen.

Als je deze site hebt bekeken en je wilt nu echt wel eens zien hoe het er aan toe gaat bij DeetosSnel. Bel of mail naar onderstaand adres. Op de woensdagmiddag kan je tussen 16.00 uur en 18.00 uur sowieso binnenlopen op het sportcomplex aan de Vorrinklaan, dan wordt er door de jongere kinderen getraind. Op zaterdag worden er gedurende de hele dag wedstrijden gespeeld.

Voordat je besluit om lid te worden van DeetosSnel mag je eerst een aantal trainingen meedoen om te kijken of de korfbalsport echt iets voor jou is.

Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Marjolein Naaktgeboren via 078 – 621 29 82 of mail naar lidworden@deetossnel.nl

Het lidmaatschap van DeetosSnel loopt elk seizoen tot 1 juli van het volgende jaar.