Ik wil sponsor worden

Door:
Aangepast: 25 mei, 2015

Interesse om sponsor te worden bij DeetosSnel. Shirtsponsor, bordsponsor, supplier, partner of hoofdsponsor? …

Visie

DeetosSnel voert een actief sponsorbeleid.

Sponsors werven enerzijds, maar zorgdragend voor een goede relatie met de sponsors anderzijds.

Het doel van het sponsorbeleid is het genereren van een externe geldstroom of een bijdrage in natura, waarbij de vereniging alles in het werk stelt om aan de verwachtingen van de sponsor te voldoen.

                        Sponsoring van DeetosSnel is reclame voor uw bedrijf!

 

De sponsorcommissie streeft er naar om alle prestatiegerichte teams, en in het bijzonder het eerste team, met behulp van het bedrijfsleven op een zo hoog mogelijk niveau te laten acteren. Naast het prestatiegerichte aspect spelen ook de recreatieve teams een belangrijke rol binnen DeetosSnel. Een samenspel van recreatie en prestatie vormt immers de basis van een gezonde vereniging én succes. Dit alles kunnen we dan ook alleen maar bereiken door middel van een brede groep sponsoren/partners.

 

Sponsors profiteren van grote naamsbekendheid, in het algemeen of onder een specifieke doelgroep, gekoppeld aan een sportief imago. Men heeft de mogelijkheid relaties en klanten te ontvangen in een ontspannen omgeving bij sportevenementen. Men creëert een hechtere band met en tussen personeelsleden. Sporters en supporters associëren naam en boodschap met eigenschappen als schoonheid, kracht, dynamiek, emotie, etc.

Om de ambities op sportief gebied waar te kunnen maken, wordt er en duidelijke lange termijn visie gevraagd, een goede organisatie, een goede accommodatie, een goed gevuld jeugdbeleid en een open oog voor de rol, die op korfbalgebied en op maatschappelijk gebied regionaal wordt vervuld, hetgeen van een korfbalvereniging van deze omvang ook verwacht mag worden.
Zonder sponsoring is het niet mogelijk om al deze ambities waar te maken.

 

Binnen de Dordste Korfbalvereniging DeetosSnel bestaat er een veelvoud van sponsormogelijkheden die passend zijn voor vrijwel elk budget.
Een relatief lage investering voor een hoge mate van regionale en landelijke exposure!

 

 

Sponsorpakketten

DeetosSnel biedt personen en/of bedrijven momenteel de volgende sponsormogelijkheden:

–       Hoofdsponsor

–       Subsponsor

–       Partnersponsor

–       Suppliersponsor

–       Bussinesclubsponsor

Relatiebeheer, een term die binnen elke organisatie onmisbaar is. Wilt u uw relaties of personeel echt iets bijzonders aanbieden, dan verrast u ze met een wedstrijd van DeetosSnel. Een korfbalwedstrijd van DeetosSnel staat garant voor korfbal op hoog niveau,  gecombineerd met een flinke dosis entertainment, spanning en sensatie. Daarnaast is de thuisbasis van DeetosSnel, de DeetosSnel-hal, dé plaats om nieuwe contacten te leggen en te onderhouden.

Voor veel bedrijven en organisaties in de Drechtsteden is dit dan ook een mooi platform om zich te positioneren en profileren in een sportieve en ongedwongen ambiance. Of het nu gaat om het verwerven van een nieuw netwerk, het uitnodigen van relaties, het in contact komen met een nieuwe doelgroep, het vestigen of vergroten van de naamsbekendheid, het versterken van de loyaliteit onder de medewerkers; het is allemaal mogelijk met een middagje of avondje DeetosSnel.

Wat houdt het lidmaatschap van de DeetosSnel Business Club in:

§  toegangskaarten voor twee personen bij alle thuiswedstrijden;

§  toegang tot de VIP-Businessclub-ruimte (incl. hapje en drankje);

§  diverse activiteiten gedurende het seizoen, waaronder sponsorbijeenkomsten;

§  advertentie zwart-wit in nieuwsmagazine;

§  vermelding bedrijfsnaam in programmaboekje;

§  bedrijfsnaam op website van DeetosSnel met een doorklik naar de eigen organisatie;

§  Reclamebord 3,5 x 0,7 m binnen en buiten.

–       Evenementensponsor

DeetosSnel biedt diverse mogelijkheden voor evenementen- of gelegenheids-sponsoring. Bijvoorbeeld toernooien, jeugdopleiding, clinics, etc.

–       Bordsponsor

–       Kledingsponsor

Wat is er mooier dan uw bedrijfsnaam en logo op de trainingspakken, shirts en/of tassen van een heel team te zien. Afhankelijk van het team wat u sponsort gaat uw bedrijfsnaam van regio tot regio of zelfs door het hele land. Foto’s van onze teams worden in regionale en landelijke kranten geplaatst; natuurlijk staan er ook foto’s van de teams op onze website. De keuze van deze kleding gaat in overleg met de sponsorcommissie.

–       Advertenties

–       Balsponsor

Bij elke thuiswedstrijd van onze selectie in de zaalcompetitie hebben we een “balsponsor”. Goed voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. U bent overigens tijdens de wedstrijd waarvan u balsponsor bent welkom om in onze VIP-ruimte een hapje en een drankje te ontvangen. In de VIP-ruimte is het altijd zeer gezellig en er is goede mogelijkheid om te netwerken.

 

Mocht u interesse hebben in een van deze vormen van sportsponsoring, of heeft u zelf een creatief idee om te sponsoren, neem dan gerust contact op met een van de leden van de sponsorcommissie om dit te bespreken.