Beste nr.2 – Oranje Wit

Naast de  kampioenen van de 6 D-hoofdklassen plaatsen ook de twee beste nummers 2 (overall gezien) zich voor het Kampioen van Nederland.

In poule DHK-F verloor Oranje Wit alleen een keer van kampioen PKC. Op onderling resultaat werd PKC daardoor eerste in de poule, maar plaatst Oranje Wit D1 zich uiteraard ook met recht voor dit Kampioen van Nederland D-hoofdklasse.

c.k.v. Oranje Wit is een christelijke korfbalvereniging in Dordrecht. De vereniging is in 1926 opgericht en heeft dus al een lange historie. C.k.v. Oranje Wit heeft een schitterende accommodatie, een groot aantal jeugdspelers en het is echt een ontmoetingsplaats voor leden. Een leven lang sporten, dat is het motto van c.k.v. Oranje Wit.

De D1 van c.k.v. Oranje Wit bestaat uit acht enthousiaste spelers, een mooie mix van de verschillende talenten van deze korfballers. In de poule is c.k.v. Oranje Wit op basis van onderling resultaat tweede geworden, waarbij slechts één wedstrijd werd verloren. Ondanks deze prachtige prestatie beseffen de spelers dat deelname aan dit Nederlands Kampioenschap een unieke ervaring is. Er zal worden gestreden in elk duel, maar er bovenal zal worden genoten van het feit dat dit eindtoernooi behaald is. C.k.v. Oranje Wit wenst ook alle andere deelnemers veel plezier.

Heren                                                                Dames

Jack Zwanenburg                                           Mila de Wit

Jarno Valk                                                        Iza Wolleswinkel

Maarten Sas                                                     Merel Manduapessy

Tijn Bäcker                                                       Jana Driesprong

Freek van Dongen                                          Carmen van der Klooster

Niek Driesprong                                             Naomi Blankenstijn

Jordi Vaartmans                                             Merle Vinken

 

Trainers/Begeleiders:

Bart de wit

Marcel St Nicolaas

Rob van Dongen