Kampioen B – SKF

Speelt Korfbal Fair, dat is de volledige naam van SKF. Op 10 juni 1955 is de Veenendaalse korfbalvereniging opgericht als onderdeel van de personeelsvereniging van het Zweedse staalconcern SKF, nu NN Netherlands. Met een ledental iets boven de 550, behoort SKF tot de grotere verenigingen van Nederland. In 1994 werd SKF de trotse eigenaar van een eigen korfbalhal en in november 2004 was de uitbreiding van die SKF-korfbalhal een feit. Een hal die recent werd voorzien van zonnepanelen. Vier kunstgrasvelden van nieuwe 40×20 afmetingen, maken de prachtige SKF-accommodatie compleet!

SKF D1 is zoals de laatste jaren een mix van eerste en tweede jaars D pupillen. Dit team speelt al een aantal jaar samen en met veel plezier.
We hebben zowel het veldseizoen en het zaalseizoen laten zien dat we goede stappen aan het maken zijn met deze groep. Ze zijn erg leergierig. Dit zie en merk je vooral doordat ze veel vragen stellen, bij de club rond lopen en veel wedstrijden kijken van SKF 1, maar ook wedstrijden uit de Korfbal League. Het halen van het NK zal de spelers goed doen. Hier kunnen ze grote stappen zetten in hun ontwikkeling.

Heren:
Niels Thoutenhoofd
Jelte de Jong
Nathan Feenstra
Tom Korenhof
Nathan van Engelenburg
Lars Postma

Dames:
Esther Speelziek
Denise van Tellingen
Danielle Wildeman
Kim Boers
Noelle Bijl
Rianne van den Bosch

Trainers/Coaches:
Arjan de Haas
Carly Matser

Verzorgster:
Sanne van Mil

Team begeleidster:
Patricia Ligt