Leden Club van 50/100 verdelen 4.000 Euro tijdens geslaagde wijnproeverij

Door:
Aangepast: 5 december, 2019

Ben je enthousiast geworden door dit artikel en wil je ook lid worden van de Club van 50? Kijk dan hier voor alle informatie.

Al vele jaren hebben we binnen DeetosSnel een Club van 50 en 100. Sinds dit seizoen verdeelt die club haar inkomsten over goede doelen binnen de vereniging waarvoor binnen de reguliere begroting geen ruimte is. De club van 50 en 100 die in de loop van de jaren is uitgegroeid naar zo’n 65 leden had dit seizoen maar liefst € 4.000,- te verdelen.

Jaarlijks wordt er vanaf dit seizoen voor de leden van de Club van 50 een gezellige avond georganiseerd waar de leden stemmen op de door de commissies ingediende doelen. Deze eerste keer hebben we Frank Kila van Wijnhuis No 167 bereid gevonden om een wijnproeverij voor te schotelen. Zo’n 30 leden van de Club van 50 en 100 waren zaterdagavond aanwezig. Onder het genot van wel 5 witte en 5 rode wijntjes en de door Bertie verzorgde hapjes werd de avond een groot succes.
Na de proeverijen was het tijd om de doelen bekend te maken waaraan we dit jaar ons geld gaan besteden en daar kwam het volgende resultaat uit:
€ 500,- als bijdrage voor een nieuwe beamer in de kantine.
€ 1.000,- voor de aanschaf van nieuwe speeltoestellen voor de speeltuin.
€ 2.500,- voor de aanschaf van een nieuwe vaste geluidsinstallatie in de zaal.

Graag willen wij iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze prachtige clubavond. Alle winnende commissies van harte gefeliciteerd! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op om de realisatie van jullie ideeën te bespreken.
Wij zijn er trots op dat we het met elkaar voor elkaar krijgen om zo’n geweldig bedrag aan een aantal mooie doelen binnen de club te schenken. Helaas valt niet elke commissie in de prijzen, maar dien lever volgend jaar weer een idee in en wie weet zijn jullie dan wel de gelukkige.

Nogmaals bedankt voor een ieders bijdrage, wij hebben genoten!
Annemarie Nijhuis, Bertie Leermakers, Elize Boogers en Stefan van der Mel