Opening Memory Stairs – zaterdag 17 november

Door:
Aangepast: 14 november, 2018

Onze club kent een rijke geschiedenis met mooie momenten. We hebben met elkaar veel leuke momenten gedeeld. Van sportieve hoogtepunten tot dieptepunten, van kampioenschappen tot zeskampen en feestavonden; het zijn er nogal wat.

Voor DeetosSnel geldt dat nog eens in de overtreffende ‘trap’. Met een 100-jarig jubileum voor de deur en een rijke geschiedenis verdeeld over meerdere verenigingen is dat een oneindig aantal mooie en warme herinneringen.

Om deze herinneringen levendig te houden en niet verloren te laten gaan is een deel daarvan straks terug te zien in de trapopgang naar het Sportcafé. Op de drie wanden zal nog eens extra zichtbaar worden hoe rijk de geschiedenis van onze huidige vereniging is. Ook de historie van Snel en KCD (voorheen Merwic en Regenboog) is straks terug te vinden op de wanden van het trapportaal en zal op deze manier niet verloren gaan. Hiermee ondergaat de onopvallende, eenvoudige trapopgang naar het Sportcafé een metamorfose en wordt het ineens een bijzondere ruimte vol herinneringen; onze Memory Stairs.

Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van de selectie in de Korfbal League, zaterdag 17 november as., gaan we de Memory Stairs op gepaste en feestelijke wijze openen. Iedereen is daarbij van harte welkom. Daarna is er nog voldoende tijd voor een hapje en een drankje in het Sportcafé en tijd om gezellig bij te praten. Een bijkomend voordeel is dat we aansluitend met elkaar naar de belangrijke eerste thuiswedstrijd in de Korfbal League van onze selectie kunnen kijken. We verwachten veel aandacht voor deze wedstrijd, door aanwezig te zijn bij de opening van de Memory Stairs, ben je er in ieder geval op tijd.

Genoeg redenen om er bij te zijn dus; tot ziens de 17e!
.
.
Opening Memory Stairs
Zaterdag 17 november 2018
Sportcafé 17.00 uur