Scheidsrechters

Scheidrechters graag gezien

Uit het rapport dat we een dezer dagen van het KNKV mochten ontvangen waarin scheidsrechters aangegeven hoe de ontvangst/begeleiding bij de bezoekende verenging werd ervaren, bleek dat we als verenging DeetosSnel zijnde al een aantal stappen in de goede richting hebben gezet. Maar een aantal zaken kunnen altijd beter.

Hier een paar handvatten, die iedereen kan gebruiken:
– scheidsrechter meldt zich bij de bar en ontvangt een consumptie
– barmedewerker overhandigt de sleutel van de scheidsrechterskamer
– scheidsrechter ontvangt na afloop van de wedstrijd een consumptie, vaak gebeurt dat via de aanvoerder
– barmedewerker ziet er op toe dat de sleutel van de scheidsrechterkamer wordt ingeleverd.

Nieuwe KNKV-scheidsrechters
Afgelopen zaalseizoen zijn Hans Leeuwenhoek, Joost Nagtegaal, Maarten Boot, Pieter de Jong, Reiner Riet, Jeroen Soffree en Ron van Gemert geslaagd voor hun de cursus “KNKV-bondsscheidsrechter”. Daarmee hebben we een stuk meer KNKV-scheidsrechters in huis als hiervoor, hetgeen de grootste arbitrageproblemen moet verhelpen. Ernst-Cees Boogers is geslaagd voor de cursus “KNKV-waarnemer”. Daarnaast zijn Auke van Gemert, Jari Brekelmans, Maurice Rombouts en Ruud van der Stelt geslaagd voor hun theorie (module B). Allen proficiat.

Heb je interesse om ook iets te doen voor de vereniging op het gebied van de arbitrage (fluiten, beoordelen, waarnemen, jurytafel) laat ons dat dan weten via scheidsrechterscommissie@deetossnel.nl.

De scheidsrechterscommissie bestaat uit:
– Jan Muurling
– Maarten Boot
– Pieter de Jong
– Ron van Gemert
– Walter Bijl
– Jeroen Klein (adviseur)
– Marius Timmer (adviseur)

DeetosSnel Korfbal