Sabine Vlasblom nieuwe speelster DeetosSnel

« | »

Sabine Vlasblom, 23 jaar speelt na de zomer in het rood-wit van DeetosSnel. Vlasblom speelster van KCR uit Ridderkerk is daarmee al de derde nieuwe speler in korte tijd bij de Dordtenaren. “Voor mij is DeetosSnel een leuke, ambitieuze club waar ik mijzelf als korfbalster verder kan ontwikkelen. Deze persoonlijke ontwikkeling is voor mij erg belangrijk. Ik heb een goed gevoel bij de ploeg en staf en heb daarom voor DeetosSnel gekozen,” aldus Vlasblom.

Leon Simons, coach van de Dordtenaren, is verheugd met de komst van Vlasblom. “Een speelster met een zuiver schot en goede pass en zeker een meerwaarde voor onze selectie.”
Vlasblom, in het dagelijks leven student econometrie en Operationele research, speelt al haar gehele korfbalcarrière bij KCR (fusie Bolnes en Sagitta). “Ik ben als jong meisje begonnen in de kangoeroes bij Bolnes en ken de club en de mensen allemaal goed. Het was daarom wel een moeilijke keuze deze vereniging te verlaten. Desondanks kijk ik erg uit naar het nieuwe seizoen en ben benieuwd wat dat allemaal gaat brengen. Ik heb er veel zin in,” besluit Vlasblom.

DeetosSnel Korfbal