Sponsoring van een mooie (top)vereniging, juist nu!

Over het “nut” van sponsoring in zijn algemeenheid zijn al vele boeken vol geschreven. Ten eerste is er geen algemeen omvattende definitie van het woord “nut”. Dat is namelijk voor ieder individu, voor ieder bedrijf, heel erg persoonlijk. Ieder vult dan op zijn geheel eigen wijze zelf in.

Ten tweede zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden voor een bedrijf om een deel van de winst te “reserveren” voor aan sponsoring gerelateerde uitgaven. Lokaal of over de gemeente- of zelfs landsgrenzen heen. Sport, cultureel of wat voor een instelling / evenement dan ook.

 

Waarom dan juist DeetosSnel?

Wij, de sponsorcommissie van DeetosSnel, zijn al weer even in een nieuwe samenstelling bezig om een sponsor het gevoel te geven dat het, juist nu, nuttig is om te investeren in DeetosSnel. DeetosSnel is een korfbalvereniging met een dusdanig DNA waar elk bedrijf zich wel aan zou willen spiegelen. Ambitie, topsport op lange termijn waarborgen, breedtesport voor jongens en meisjes, familiair, maatschappelijk betrokken, professionele streaming, nieuwe initiatieven, meer dan alleen korfbal… zo maar een paar eigenschappen van het unieke karakter, het bijzondere DNA van korfbalvereniging DeetosSnel uit Dordrecht.

De Sponsorcommissie wil graag de betrokkenheid van de huidige groep sponsors met DeetosSnel zien te verstevigen, van elkaar weten wat er speelt. Waar kunnen we op inspelen? Om zo nog hogere punten te scoren met betrekking tot het “nut” van sponsoring van een vereniging als DeetosSnel. En samen met deze sponsors het gezamenlijke netwerk zien uit te breiden. Zodat we de ambitieuze, langetermijndoelstellingen proberen te realiseren. Met veel enthousiasme en plezier!

Sponsoring van DeetosSnel, het meehelpen realiseren van haar doelstellingen, wordt dan voor u als sponsor een gedeelde trots, een prettige verbondenheid en nuttige samenwerking. Dat is het doel!

Op voorhand veel dank voor het vertrouwen en uw bijdrage in welke vorm dan ook. Wij hopen dat u uiteindelijk oprecht kan concluderen; “graag gedaan, het was nuttig en meer dan waard”.

 

Sponsoroverzicht DeetosSnel

Hoofdsponsor:

DeetosSnel weet zich gesteund door een hoofdsponsor die zelf op de achtergrond wil blijven. Namens deze sponsor worden wij in staat gesteld om bekendheid te geven aan het Kinder Hersen Centrum / Sophia Kinderziekenhuis.

https://www.erasmusmc.nl/nl-nl/kinderhersencentrum

 

BusinessClub leden:

AVI verpakkingen                                 https://www.avi-volendam.nl/

BDO accountants en adviseurs          https://www.bdo.nl/nl-nl/home

Fastfox ict                                               https://www.facebook.com/profile.php?id=100054257541071

LabAgency Benelux                             https://www.labagency.nl/labagency-benelux/

Mijn Beleggingscoach                         https://mijnbeleggingscoach.nl/

Ontdek Dordrecht                                https://www.ontdekdordrecht.com/

Pullen Aannemersbedrijf                   https://pullenbv.nl/

VHC Kreko                                            https://www.kreko.nl/

Wijnhuis 167                                         https://www.wijnhuis167.nl/

Overige bord- en/of shirtsponsoren            

Agium                                         Bloemisterij ’t Kroontje

d’Haar

De Internetdrogist

Fijneman B.V.

FRC Global

Golden Star

Insta Film

Jumbo Foodmarket

Koffiepartners BV

Lesec

Limpet

Mommers Outdoor & Sport

Moore DRV

Paudet

Perfect XL

Royal van der Wees Groep

Schilten Schoonmaak

Shoeby Bieshof

Snelle Vliet

Studio Dertien

Quartzline Gietvloeren

DeetosSnel Korfbal