Actief buiten de deur …

Door:
Aangepast: 25 oktober, 2018

Wekelijks zijn er ook vrijwilligers voor de vereniging actief buiten onze accommodatie en buiten ieders gezichtsveld. Komend week(end) komen de volgende scheidsrechters in actie:

Za 27-10-2018 09:30 Nieuwerkerk C1 Albatros C1 Maarten Boot
Za 27-10-2018 10:00 Movado A1 ADO A1 Ron van Gemert
Za 27-10-2018 11:30 Juliana 3 Seolto 2 Joost Nagtegaal

Andere scheidsrechters die regelmatig extern hun wedstrijden fluiten zijn Maurice Rombouts, Peter Bijl, Ron Troost, Hans v.d. Burgt, Thomas van Maurik, Walter Bijl, Pieter de Jong, Hans Leeuwenhoek, Jeroen Soffree en Reiner Riet.

Daarnaast treden langs de lijn Ernst-Cees Boogers, Jan Muurling, Leen Dubbeldam, René Ouwehand en Ron Troost frequent op als beoordelaar of waarnemer.

Deze scheidsrechters, beoordelaars en waarnemers zorgen voor de noodzakelijke invulling van de verplichte arbitrage in het kader van het “Masterplan Arbitrage” van het KNKV en de bijbehorende “Rompregeling” (hierin zijn de aantallen per vereniging bepaald en de financiële en sportieve sancties vastgelegd bij het niet behalen van de quota’s).
In de zaalperiode telt ook het bezetten van de jurytafel bij S2, A1, A2 en B1 telkens mee als half punt.
De huidige stand (veld): 34% | Financiële boete: Eur 1.193,- | Sportieve sanctie: 6 minpunten (dat treft DeetosSnel 2, 3 en 4)

Zou je het ook wel leuk vinden om intern of extern wedstrijden te fluiten? Laat het de scheidsrechterscommissie weten. Spreek Maarten of Ron persoonlijk aan of mail naar src@deetossnel.nl

 

 

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *