Actief buiten de deur …

Door:
Aangepast: 13 juni, 2019

Wekelijks zijn er ook vrijwilligers voor de vereniging actief buiten onze accommodatie en buiten ieders gezichtsveld. Komend week(end) komen de volgende scheidsrechters in actie:

Za 15-06-2019 19:00 LDODK 1 TOP(S) 1 Maurice Rombouts
Di 11-06-2019 19:00 HKV/Eibernest B2 ODO B1 Maarten Boot
Za 15-06-2019 09:30 Albatros D1 ONDO (G) D1 Maarten Boot

Andere scheidsrechters die regelmatig extern hun wedstrijden fluiten zijn Peter Bijl, Ron Troost, Ron van Gemert, Joost Nagtegaal, Hans v.d. Burgt, Thomas van Maurik, Fiona Ruward, Hans Leeuwenhoek, Jeroen Soffree en Reiner Riet.

Daarnaast treden langs de lijn Ernst-Cees Boogers, Jan Muurling, Leen Dubbeldam, René Ouwehand en Ron Troost frequent op als beoordelaar of waarnemer.

Deze scheidsrechters, beoordelaars en waarnemers zorgen voor de noodzakelijke invulling van de verplichte arbitrage in het kader van het “Masterplan Arbitrage” van het KNKV en de bijbehorende “Rompregeling” (hierin zijn de aantallen per vereniging bepaald en de financiële en sportieve sancties vastgelegd bij het niet behalen van de quota’s).
In de zaalperiode telt ook het bezetten van de jurytafel bij S2, A1, A2 en B1 telkens mee als half punt.
De huidige stand (veld): 84% | Financiële boete: Eur 446,- | Sportieve sanctie: 0 minpunten (dat treft DeetosSnel 2, 3 en 4)

Zou je het ook wel leuk vinden om intern of extern wedstrijden te fluiten? Laat het de scheidsrechterscommissie weten. Spreek Maarten of Ron persoonlijk aan of mail naar src@deetossnel.nl