Sponsorpakketten

Sponsorpakketten

DeetosSnel biedt personen en/of bedrijven momenteel de volgende sponsormogelijkheden:

* Hoofdsponsor

* Subsponsor

* Partnersponsor

* Supplier sponsor

* Bordsponsor

* Kledingsponsor

* Balsponsor

Relatiebeheer, een term die binnen elke organisatie onmisbaar is. Wilt u uw relaties of personeel echt iets bijzonders aanbieden, dan verrast u ze met een wedstrijd van DeetosSnel. Een korfbalwedstrijd van DeetosSnel staat garant voor korfbal op hoog niveau, gecombineerd met een flinke dosis entertainment, spanning en sensatie. Daarnaast is de thuisbasis van DeetosSnel, de DeetosSnel-hal, dé plaats om nieuwe contacten te leggen en te onderhouden.

Voor veel bedrijven en organisaties in de Drechtsteden is dit dan ook een mooi platform om zich te positioneren en profileren in een sportieve en ongedwongen ambiance. Of het nu gaat om het verwerven van een nieuw netwerk, het uitnodigen van relaties, het in contact komen met een nieuwe doelgroep, het vestigen of vergroten van de naamsbekendheid, het versterken van de loyaliteit onder de medewerkers; het is allemaal mogelijk met een middagje of avondje DeetosSnel.

Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor van DeetosSnel krijgt u naamskoppeling. U krijgt twee reclameborden binnen en twee buiten. Ook zullen er twee banieren geplaatst worden buiten. U wordt shirtsponsor van de eerste selectie. Uw naam zal op de korfbalmanden vermeld worden. U krijgt een promotiefilm op de screens in de kantine en de hal. U kunt de accommodatie eventueel gebruiken voor eigen bedrijfsactiviteiten. U kunt er voor kiezen een korfbal clinic te krijgen.

Subsponsor

Om meer naamsbekendheid te krijgen, krijgt u bij dit pakket twee reclameborden binnen en twee buiten. Ook zullen er twee banieren geplaatst worden buiten. Uw naam staat op het rokje/broekje van de eerste selectie. U wordt shirtsponsor van een A-, B-, C-, selectieteam. Tevens zal uw naam bij dit team ook op de sporttas en trainingspak vermeld worden. U krijgt een promotiefilm op de screens in de kantine en de hal.

Partner en supplier sponsor

U kunt er voor kiezen uw naamsbekendheid te vergroten door een bord te plaatsen in onze sporthal of langs het kunstgrasveld. Naast het plaatsen van deze reclameborden krijgt u een banier buiten en zal u vermeld worden op de website en in de nieuwsbrief. Ook krijgt u een bord op het centercourt.

Bordsponsor U kunt er voor kiezen uw naamsbekendheid te vergroten door een bord te plaatsen in onze sporthal of langs het kunstgrasveld. Wilt u echt duidelijk zichtbaar zijn tijdens de belangrijkste wedstrijden, kunt u er ook voor kiezen om een bord te plaatsen op het centercourt.

Kledingsponsor

Wat is er mooier dan uw bedrijfsnaam en logo op de trainingspakken, shirts en/of tassen van een heel team te zien. Afhankelijk van het team wat u sponsort gaat uw bedrijfsnaam van regio tot regio of zelfs door het hele land. Foto’s van onze teams worden in regionale en landelijke kranten geplaatst; natuurlijk staan er ook foto’s van de teams op onze website. De keuze van deze kleding gaat in overleg met de sponsorcommissie.

Balsponsor

Bij elke thuiswedstrijd van onze selectie in de zaalcompetitie hebben we een “balsponsor”. Goed voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. U bent overigens tijdens de wedstrijd waarvan u balsponsor bent welkom om in onze sponsorhome een hapje en een drankje te ontvangen. In de sponsorhome is het altijd zeer gezellig en er is goede mogelijkheid om te netwerken.

Mocht u interesse hebben in een van deze vormen van sportsponsoring, of heeft u zelf een creatief idee om te sponsoren, neem dan gerust contact op met een van de leden van de sponsorcommissie om dit te bespreken. sponsorcommissie@deetossnel.nl