Aanmeldingsformulier
Je kunt hieronder het Aanmeldingsformulier van DeetosSnel downloaden. Vervolgens kan je deze afdrukken, invullen en weer retourneren. Het ingevulde formulier kan je overhandigen aan de trainer of coach, of je scant het ingevulde formulier en mailt deze naar ledenadministratie@deetossnel.nl
Aanmeldingsformulier DeetosSnel

Verenigingstaken
Omdat niet alle taken binnen de vereniging door vrijwilligers uitgevoerd kunnen worden, worden voor de bardiensten, keukendiensten en zaalwachtdiensten ook volwassen spelers/speelsters (vanaf 16 jaar) en ouders van jeugdleden ingedeeld … de zogenaamde verplichte verenigingstaken. Voorafgaand aan de start van de competitie (najaarscompetitie, zaalcompetitie, voorjaarscompetitie) kan hierop zelf worden ingeschreven via de app KNKV Wedstrijdzaken. Daarna worden de resterende taken toegewezen door de vrijwilligerscommissie.
Klik hier voor meer uitleg over de verschillende verenigingstaken.
Hieronder kan je het overzicht downloaden:
– Toewijzing verenigingstaken najaarscompetitie
– Toewijzing verenigingstaken zaalcompetitie
– Toewijzing verenigingstaken voorjaarscompetitie

Wedstrijdprogramma 1e Veldhelft (najaarscompetitie)
Het complete wedstrijdprogramma (inclusief scheidsrechters en vervoer) kan je hier downloaden in de bestandsformaten PDF, XLS en XLSX en vervolgens filteren op een specifiek team.
PDF
XLS
XLSX

Wedstrijdprogramma Zaal
Het complete wedstrijdprogramma (inclusief scheidsrechters en vervoer) kan je hier downloaden in de bestandsformaten PDF, XLS en XLSX en vervolgens filteren op een specifiek team.
– PDF
– XLS
– XLSX

Jurytafel Zaal
Tijdens het zaalseizoen wordt er bij de wedstrijden van S1, S2, S3, A1 en B1 gespeeld met jurytafel, schotklok en zuivere speeltijd. Hieronder de bezetting van de jurytafel in XLS.
– XLS

Wedstrijdprogramma 2e Veldhelft (voorjaarscompetitie)
Het complete wedstrijdprogramma (inclusief vervoer) kan je hier downloaden in de bestandsformaten PDF, XLS en XLSX en vervolgens filteren op een specifiek team.
– PDF
– XLS
– XLSX

DeetosSnel Korfbal