Nieuws opleidingen (DWO ZuidWest)

Door:
Aangepast: 2 november, 2017
De zaalcompetitie staat voor de deur. Een mooi moment om weer een bericht van het arbitrale onderdeel van de DWO te lezen.

Opleidingen en scholing van het kader blijft natuurlijk ook op de agenda van de verenigingen staan.

Zoals eerder gemeld gaat er op het gebied van arbitrale opleidingen veel veranderen, de verenigingsbegeleiders krijgen hierbij een rol bij de clubs.
Daarom is gestart met de opleiding Verenigingsbegeleider bij vriendenschaar (B). Wij verwachten als DWO binnen Zuid-West dat deze opleiding vanaf volgend seizoen meer zal worden gegeven. Dus als u interesse heeft meld u aan via de KNKV site.

http://www.knkv.nl/opleidingen-main/soorten-opleidingen/verenigingsbegeleider/

Ook wordt er een waarnemers/beoordelaarscursus op de agenda. De cursus zal in of rond de regio Rotterdam Noord plaatsvinden. Hiervoor moeten minimaal 8 cursisten zijn aangemeld. Op dit moment staan er 3 cursisten aangemeld. Aanmelden moet nog op de zelfde wijze, via de site van het KNKV.

http://www.knkv.nl/opleidingen-main/soorten-opleidingen/knkv-waarnemer-beoordelaar/

Alle cursusavonden beginnen om 19.45 uur tot 22.00 uur (uiterlijk 22.15 uur). Praktijkdagen worden wedstrijden uitgezocht in de wedstrijdsport die aanvangen voor 13.00 uur. De uit te zoeken wedstrijden worden in ons eigen district geselecteerd, houdt rekening met reistijden.

Interesse?

Informeer even de scheidsrechterscommissie van DeetosSnel via src@deetossnel.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *