Voorwoord van het bestuur … (19 jan)

« | »

In een tijd waarin er een stip aan de horizon verschijnt in de vorm van een vaccin, wordt onze hal druk gebruikt om het vaccin toe te kunnen dienen. Van 8-20 uur is de GGD dagelijks aanwezig en daarom zullen jullie als je bij de club komt binnen deze tijden beveiligers en parkeerwachten tegen kunnen komen. En hoewel de lockdown is verlengd en als gevolg daarvan de zaalcompetitie definitief van de baan is, kan er door de jeugd gelukkig nog buiten getraind worden. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt en er schrijven gelukkig ook ouders in voor de CoCo diensten. Dit houdt in dat je let op de 1,5 m en helpt bij het desinfecteren en opruimen van de materialen: een klus die iedereen kan uitvoeren gelukkig. We zijn blij dat we het bewegen van de jeugd binnen de regels van het RIVM kunnen blijven faciliteren, mede omdat uit onderzoek is gebleken dat dit ook voor zowel de fysieke als de geestelijke gezondheid van de jongeren heel belangrijk is.

Ook voor de senioren en de ouders is deze periode van lockdown zwaar, maar hopelijk komt het einde toch snel in zicht en kunnen we elkaar bij weer bij de club ontmoeten.

Verderop in deze nieuwsbrief een bericht over het oud papier wat voor een vaste stroom van inkomsten zorgt en als je wil weten hoe het ook alweer zat met het korfbalstrategisch plan en het zoeken naar een nieuw bestuur: kijk dan eens terug in de vorige nieuwsbrief.

DeetosSnel Korfbal