Voorwoord van het bestuur (27 apr)

« | »

Het is een tijd geleden dat er een nieuwsbrief uitkwam, maar op de Vorrinklaan was er geen sprake van stilstand. De jeugd heeft getraind en onderlinge wedstrijden gespeeld. En de oudere jeugd tot 27 jaar mocht gelukkig ook weer met onderlinge wedstrijden in de weer. Op de meeste zaterdagen werkte het weer mee en via de sociale media heeft een ieder kunnen genieten van de foto’s die door Leon Evera zijn geschoten. Helaas heeft de KNKV noodgedwongen de veldcompetitie moeten afgelasten; dit betekent dat we op dezelfde voet doorgaan als de weken hiervoor.

Afgelopen zaterdag heeft de jubileummobiel een ronde door Dordt gemaakt. Dit was nog een belofte van de ALV in december. De jubilarissen werden verrast met een mooie bos bloemen en natuurlijk een oorkonde als dank voor hun jarenlange lidmaatschap.
Natuurlijk wil iedereen deze mijlpaal in de club bereiken.
Inmiddels hebben we met een groep leden welke een doorsnede is van de club twee sessies gehad over het besturen van de club. Uit deze groep willen willen graag een zoekcommissie samenstellen, die met elkaar op zoek gaan naar nieuwe bestuursleden. Wil je meezoeken of lijkt het je leuk en vind je jezelf geschikt om in het bestuur plaats te nemen meld je dan aan bij secretariaat@deetossnel.nl.

Tot slot hopen we op een hoop zonnige zaterdagen met veel beweging op de club. Blijf gezond!

Het Bestuur

DeetosSnel Korfbal