« | »

Het kan, het mag……. We mogen weer. Nu  veel coronamaatregelen versoepelt zijn kunnen we ook de klaverjascompetitie weer opstarten.

Leden van DeetosSnel kunnen vanaf vrijdag 29 oktober, elke vrijdag, komen kaarten in het sportcafé. We starten om 19.30 uur en de kosten per avond bedragen €4,– De competitie loopt door tot midden mei.  Niet alle speelrondes tellen mee als de eindrangschikking wordt opgemaakt (een avondje missen is dan ook geen enkel probleem). We sluiten af met een diner en de prijsuitreiking. Elke speelavond wordt via een lotingssysteem bekend met wie je die avond samenspeelt. Hoe meer deelnemers des te groter is de kans om met iemand anders te spelen.

Aanmelden kan, bij voorkeur voor 23 oktober,  via het emailadres van Wim van Heusden w.heusden3@gmail.com of via 06-11410126.
Alle deelnemers, die een gezellige avond willen, waar gelachen en fanatiek gestreden wordt, moeten zich houden aan de corona gerelateerde maatregelen, dus moet je een vaccinatiebewijs (papieren versie of via de QR-code of een negatief testbewijs, niet ouder dan 24 uur kunnen laten zien).

Wij hebben er onwijs veel zin in en hopen op een groot aantal aanmeldingen.

Met hartelijk, ruiterlijke, (niet)schoppende, maar geluksklaveren groet,

Els, Frans en Wim

 

 

DeetosSnel Korfbal