Voorwoord van het bestuur … (14 febr)

« | »
De dag na de thriller van het eerste tegen Avanti schrijf ik mijn laatste voorwoord van deze bestuursperiode. Wat was het fijn dat de BaCo na zo lange tijd weer heerlijke maaltijden kon serveren en wat zag de hal er prachtig uit met de nieuwe sponsordoeken, die tot zaterdagmorgen zeer vroeg zijn opgehangen door onze geweldige ploeg met vrijwilligers. Hopelijk kunnen we na de persconferentie van a.s. dinsdag steeds weer een beetje meer terug naar vroeger, maar dat is voor de toekomst.

Na de succesvolle ALV waarin Astrid de Gooijer, Joost Koppelaar, Jiska van der Laan en Oscar Mulders zijn toegetreden tot het bestuur hebben zich nog twee kandidaten aangemeld die het bestuur willen gaan versterken. Dit zijn Miquel Zuidweg en Martijn Naaktgeboren. De laatste zal de secretariaatswerkzaamheden van mij gaan overnemen. Tenminste als hier de komende twee weken geen bezwaar tegen wordt aangetekend vanuit de club.
Zoals jullie in de krant en op de socials hebben kunnen lezen gaat Wouter Blok onze club verlaten. Er wordt naarstig gezocht naar opvolging en zodra hier meer over bekend is, zullen jullie dat via alle kanalen horen.

Het nieuwe bestuur is daarnaast bezig met een kennismakingsronde langs de commissies en ook met externe partijen, zoals de andere korfbalclubs in Dordrecht en nu ze weer zo goed als compleet zijn, gevoed met nieuw bloed, zal ook de taakverdeling steeds duidelijkere vormen aan gaan nemen.
Met de barcommissie en de gemeente is een eerste aanzet gemaakt om te komen tot een gezonde sportkantine. Jullie hoeven niet bang te zijn dat alle lekkers vervangen gaat worden door gezond. (Al is gezond vaak ook heel lekker). Er zullen vooral ook gezonde alternatieven aangeboden worden naast het al aanwezige assortiment.

Verder stellen de vertrouwenspersonen van de club, Marian Blaset en Ellen v/d Aa, zich in deze nieuwsbrief (nogmaals) voor. Na alle aandacht die er in de media is, vinden wij het als bestuur heel belangrijk dat jullie weten dat er ook bij DeetosSnel al jaren vertrouwenspersonen zijn, bij wie iedereen die problemen ervaart binnen de club terecht kan. We willen dat DeetosSnel een veilige omgeving is voor iedereen.

Ook willen we jullie nogmaals wijzen op de enquête over ouderbetrokkenheid die in het kader van het Dordts sportakkoord bij ons, als een van de acht Dordtse verenigingen is uitgezet. Voor iedereen die hem al heeft ingevuld. Dank jullie wel! Wanneer het nog niet is gelukt hierbij nogmaals de link voor de OUDERS: https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=p7tf2rif&fbclid=IwAR0yVSesCuwt6TrXql1tJWQrmPg0AnVk_APNNiXF5-aPzJA2RPyBRfCpF3A
Ook de trainers/coaches van kinderen tot 15 jaar hebben via de app een link ontvangen. Jullie mening is ook belangrijk, dus vul de enquête alsjeblieft even in.

Dan wil ik eindigen zoals ik begin december het voorwoord altijd start
Al is dat in februari best wel apart
Bedankt leden en medebestuurders in de afgelopen jaren
Voor het vertrouwen en de klussen die we met elkaar konden klaren
Het nieuwe bestuur kreeg met het overgedragen stokje ook alle vertrouwen
Zij kunnen op een mooie fundering verder gaan bouwen
En zij weten dat zij met vragen of advies over lopende zaken
Altijd in gesprek met “de oudjes” kunnen raken.

Bedankt en tot Snel.

DeetosSnel Korfbal