Voorwoord van het bestuur … (16 mei)

« | »
Beste leden,

Ik ben Miquel Zuidweg en loop al wat jaartjes mee binnen DeetosSnel.
Soms heel veel, soms weer wat meer op de achtergrond. Sinds een paar maanden heb ik de nieuwe portefeuille Breedte Korfbal binnen het bestuur. Het is nog erg zoeken qua invulling:

Een van de dingen die we gaan onderzoeken is of we ook korfballen kunnen aanbieden voor een oudere groep oud korfballers; Geen competitie maar gewoon een uurtje ballen. (Ook wel gepromoot als ‘Walking Korfbal’ bij de knkv). Heb je interesse of wil je meer informatie hierover? Laat het ons weten!

Vanwege mijn werk zal je mij bijna nooit op zaterdag zien. Als het kan kom ik wel naar de wedstrijden op zondag. Ik wil in mijn rol meer het persoonlijke contact opzoeken in onze club.Hoe ik dat wil gaan invullen, daar heb ik ideeën over, maar nog niet concreet.

We gaan weer richting het einde van het seizoen. Een vreemd jaar weer met alle coronamaatregelen, eigenlijk de afgelopen twee jaar. Laten we met elkaar nog even een paar weken onze schouders onder onze club zetten. En dan vanaf het volgende seizoen gaan we er weer vol tegenaan wanneer corona een naam is van het verleden. Dat we met elkaar één team, één club, één legioen zijn en de taken, lees vrijwilligerstaken, die we hebben met elkaar kunnen oppakken. Heb je bijvoorbeeld tijd en zin om een team te trainen en/of te coachen? Of mee te helpen achter de bar en zo kan ik er nog wel wat opnoemen. Binnenkort willen we als bestuur het inzichtelijk maken wat er te doen is of nodig is binnen onze club. Een soort vacaturebank waarbij je instapt op een project wat afgebakend is. Ik geloof dat we als lid allemaal ons willen inzetten voor onze club en niets voor lief nemen.

Doe je mee? Weet je niet wat je kan doen, laat het me weten. Dan kunnen we misschien in gesprek gaan om te zien waar jouw kracht gebruikt kan worden binnen onze club.

Bedankt familie van DeetosSnel!

Miquel

DeetosSnel Korfbal