Voorwoord van het bestuur … (5 okt)

« | »
Beste leden,

Wegens tijdsgebrek een heel kort voorwoord dit keer. Zoals eerder vermeld hebben we maandag met een kleine delegatie leden een eerste aanzet gemaakt richting het toekomstbeeld van de club. Uiteraard is zo’n visie niet binnen één avond ontwikkeld en zijn we deze avond vooral bezig geweest met de huidige stand van zaken te bespreken. Een vervolgtraject zal er komen en op de ALV zullen we hier meer over vertellen. De ALV zal ergens halverwege November worden gepland. De definitieve datum volgt in de nieuwsbrief over twee weken.

Er werd goed gereageerd op de berichten uit de vorige nieuwsbrief. Zo stroomden de aanmeldingen voor de pubquiz binnen en ook de bestellingen voor het jubileumboek gaan hard. Wegens de positieve ontvangst hebben jullie nog iets langer de tijd (tot 15 oktober) om je bestelling te doen via secretariaat@deetossnel.nl 

Verder wil ik alle teams die dit najaar een volledige competitie spelen succes wensen met de laatste wedstrijden voor we de zaal in gaan. Volgens mij kunnen er nog een aantal kampioenschappen worden binnengesleept. Ik begreep dat E2 zelfs al de eerste kampioen van het seizoen is. Van harte gefeliciteerd! Bij de andere teams zullen soms nog 4 wedstrijden gespeeld worden. Laten we hopen dat de herfst zich nog een klein beetje inhoudt tot het eind van oktober. Ook jullie nog veel succes!

Namens het bestuur,
Martijn

DeetosSnel Korfbal