Voorwoord van het bestuur … (15 nov)

« | »
Beste leden,Na een mooie nazomer is het tijd om weer de zaal in te gaan. Afgelopen zaterdag speelden verschillende teams oefenwedstrijden. Voor onze eerste selectie begon de Korfballeague 2 al wel. DeetosSnel 1 mocht afreizen naar Amsterdam en behaalde een mooie overwinning (14-25) tegen AW/DTV 1. Ook DeetosSnel 2 speelde in Amsterdam maar moest zonder punten naar huis na een verlies tegen Blauw-Wit (23-13).
Aankomende zaterdag spelen beiden teams op de Vorrinklaan en hebben ze onze support weer hard nodig! Helaas zijn de clubkaarten nog niet binnen, maar aangezien we aanstaande zaterdag geen entree heffen bij de wedstrijden van de eerste selectie zal iedereen zo door kunnen lopen om ons vlaggenschip aan te moedigen!

De afgelopen weken hebben er ook verschillende evenementen plaatsgevonden. Onze jeugd is op herfstkamp geweest en dit was zoals elk jaar weer heel leuk! Ook is er een pubquiz gehouden met aansluitend een feest, ook dit was een succes.

De uitnodigingen voor de algemene ledenvergadering zijn verstuurd. Deze ALV vindt plaats op maandag 12 december om 19.30 uur in het sportcafé van DeetosSnel. We hopen jullie daar allemaal weer te ontmoeten.

Helaas is er ook  verdrietig nieuws te melden. Zondag 6 november is erelid Frans Schellenbach overleden. Via deze weg wil ik namens het bestuur alle familie en vrienden sterkte wensen met dit verlies. Verderop in de nieuwsbrief zal aandacht besteed worden aan alles wat Frans voor onze club betekend heeft.
Tot slot wil ik iedereen veel succes en plezier wensen met het zaalseizoen.

Namens het bestuur,
Jiska van der Laan

DeetosSnel Korfbal