Voorwoord van het bestuur … (20 dec)

« | »
Vorige week maandag hadden we als bestuur onze vuurdoop met de eerste ledenvergadering. Op een paar schoonheidsfoutjes na liep het gesmeerd en was het vooral een gezellige avond. Een avond waarop we, naast het huldigen van de jubilarissen en het benoemen van Els Vd Rest als lid van verdienste, ook vooral over de plannen voor komend jaar hebben gesproken. De belangrijkste prioriteiten en ontwikkelingen zijn:
1. Behouden van een aantrekkelijke en kwalitatieve selectie en doorontwikkeling in de KL2
2. Werven van nieuwe leden via oa een nog te ontwikkelen marketingstrategie en campagne. Op 16 januari houden we hier een sessie van onder leiding van Roland Zanen. Wie mee wil denken over het merk DeetosSnel en beter uitdragen is van harte welkom!
3. Verbeteren en aantrekkelijker maken buitenruimte. Op initiatief van oa Britta en Nando gaan we een buitenterras maken, een leukere en veiligere speelplek voor de kleinere kids en een betere oplossing voor fietsen en scooters creëren. In de kantine hangen we op het prikbord bij de bar wat foto’s en de plattegrond. Ook hier zoeken we nog mensen die mee willen werken/denken….Voor mensen die de ALV hebben gemist… Kom volgend jaar. Het is ook gewoon een gezellige avond en zeker ook voor jeugdleden en ouders van onze jeugd interessant. Maar bovenal horen wij ook als bestuur graag van jullie. Maar dat kan uiteraard altijd. Dus heb je een idee, staat iets je niet aan of wat dan ook. Spreek ons er svp op aan.Dan nog wat huishoudelijke mededelingen voor de kerstvakantie losbarst..– Sinds deze week hebben we weer een schoonmaakbedrijf dat 1x per twee weken op zondagochtend de kleedkamers en kantine aan kant maakt. Maak het hen zo makkelijk mogelijk door deze ruimtes zo opgeruimd mogelijk achter te laten. Dat scheelt ook in de kosten!– Wordt er druk gewerkt aan de nieuwe toegangsloten van de accomodatie. Heb je een sleutel en nog niet gemeld bij Herman of Wim, doe dit dan svp.– Heeft de baco na afgelopen weekend, waarin ze 82 broodjes hamburger hebben geserveerd, wel rust verdiend. Top gedaan!– Had de businessclub ook een leuke activiteit voor de sponsoren en zijn er recent weer nieuwe contracten afgesloten. Goed bezig!– Organiseren oa Patrick en Jordy leuke clinics in de kerstvakantie voor onze jeugdleden. Meer hierover via onze socials!– Heeft de nieuwe TC op 6 januari een werksessie. Interesse of belangstelling? Neem contact op met Oscar (topkorfbal@deetossnel.nl)– Spelen enkele jeugdleden uit de B en C het eindejaarstoernooi van de RTC’s in de topsporthal Rotterdam. En ook zien we onze Mees in actie bij Talent Team NL en Joost bij de AllStars op de challenge. Wij wensen hen veel plezier en succes.– Bovenal spelen we zaterdag in onze hal nog een regioderby tegen HKC. Winst zou een mooi kerstcadeau zijn! Verder wens ik iedereen vooral even rust en tijd voor familie, vrienden en gezelligheid. En hoop ik iedereen in het nieuwe jaar weer met 10 vingers, 10 tenen, 2 ogen en alle andere ledematen te zien.
Gezegende kerstdagen en een heel sportief 2023 gewenst!Astrid
DeetosSnel Korfbal