Voorwoord van het bestuur … (15 febr)

« | »
Beste leden,

We naderen alweer de slotfase van het zaalseizoen. Voor het ene team betekent dit dat de kans op een kampioenschap steeds groter wordt. Voor het andere team wordt de strijd tegen degradatie steeds spannender. Dit laatste geldt ook voor DeetosSnel 1. Afgelopen zaterdag was een punt verdiend geweest, maar bleven we tegen DSC op 24-25 steken. De huidige 8e plek is voldoende voor handhaving, maar met nummer 9 AW/DTV op evenveel punten zijn de marges klein. Ook richting de bovenkant overigens, want het gat met de nummer 4 is slechts 4 punten. De komende 5 wedstrijden worden cruciaal en onze spelers kunnen jullie steun de komende wedstrijden goed gebruiken. Mede daarom rijdt er op 4 maart een partybus naar Sassenheim, waar de wedstrijd tegen TOP wordt gespeeld. Een mooi initiatief van een klein aantal leden en met succes, want de bus is op het moment van schrijven al volgeboekt!

Sassenheim is niet de enige plaats waar we een bus naartoe sturen. Ook voor de Korfbal League finale in Ahoy Rotterdam wordt een bus geregeld. Wil je bij de grooste wedstrijd van het jaar zijn? Je kunt je nog tot morgen (16 februari) aanmelden voor een combiticket (Entree + bus à €32,50):
-Maak het bedrag over voor het aantal kaartjes dat je wilt bestellen naar
NL 02 RABO 0158 6627 25 tnv DeetosSnel (dus wil je twee kaartjes dan maak je 65 euro over)
– Vermeld bij de overboeking je naam en aantal kaarten (voor ouders zet evt naam kind en team erbij zodat we zeker weten dat we de kaarten voor de juiste mensen reserveren)
Nadere informatie over tijden etc volgt later!

De afgelopen twee weekenden zal het marktkraampje in de ontvangsthal door velen van jullie vast zijn opgemerkt. Deze werd opgezet in het kader van de actie ‘DeetosSnel van alle markten thuis’. We hebben door deze actie met een hoop (ouders van) leden kunnen praten, waarvan een aantal zich direct hebben aangemeld om mee te werken aan 1 van de de openstaande klussen. Wil je je ook graag extra inzetten voor de vereniging, maar weet je niet precies wat er nodig is? Kijk vooral even op https://deetossnel.nl/klussenplaats/

Als laatste wil ik graag nog wat aandacht besteden aan een aantal talenten in onze vereniging: Mees Oppe en Naomi de Kroon zijn nog in de race voor de selectie van Talent TeamNL Korfbal. Succes tijdens de laatste selectierondes! Thijs Kraaijeveld, Bora Dulger, Madelief Damen en Amy Prent zijn geselecteerd voor het RTC Zuid-West U19. Gefeliciteerd met jullie uitverkiezing en veel succes!

Namens het bestuur,
Martijn Naaktgeboren

DeetosSnel Korfbal