Voorwoord van het bestuur … (8 nov)

« | »
Beste leden,

We zijn er klaar voor: De zaalschoenen ingelopen, de schotklok weer afgestoft, de mascottepakken gewassen en de menukaart voor zaterdag is gemaakt. Laat het zaalseizoen maar beginnen! En laten we hopen op mooie wedstrijden, in een sportieve sfeer en goede resultaten. Zaterdag trapt het eerste de competitite af tegen Swift. Het zou mooi zijn als we direct van de ‘nul’ af komen. Komen jullie allemaal kijken? En hebben jullie de hoodie van de supportersvereniging al gezien (en besteld?) Voor het team van de week heeft het JAC een super leuk handtekeningenboekje gemaakt, waarmee de kids op handtekeningenjacht kunnen bij “hun’ helden. Het team van de week eet ook gezamenlijk een patatje om daarna voorafgaand aan de wedstrijd hand in hand op te lopen met onze spelers. In het donker met harde muziek en veel publiek; een gave ervaring voor de jongste kids.

De TC heeft vorige week iedereen een mail gestuurd over de activiteiten van deze nieuwe commissie. Zij zijn voortvarend aan de slag gegaan en zijn gestart met de train de trainer bijeenkomsten. De eerst vond vorige week plaats en de ervaringen zijn zeer positief. Wie vaak op insta kijkt komt ook regelmatig nieuws tegen over het inzetten van nieuwe technieken bij trainingen, zoals drones en gebruik van data. Onder andere bij de A1 zijn ze daar lekker voortvarend in. Erg leuk om te zien. Ook de talententrainingen op maandag zijn een groot succes.

Op 27 november is de ALV! Noteer svp in de agenda. Begin volgende week sturen we alle stukken op of leggen die ter inzage neer. Ook jeugdleden en ouders van nodigen we van harte uit. Uiteindelijk maken we samen de vereniging!

Sociale activiteiten naast het korfbal zijn ook ontzettend belangrijk; voor de teambuilding, maar ook voor de binding met onze vereniging. Niet alleen voor onze jeugdleden, maar ook voor de senioren. Op dit moment is er geen (actieve) feestcommissie. Wie houdt er van een leuk feestje, een dartavond, quiz, playbackshow of gewoon een leuke ‘derde helft’ en biedt aan om dit jaar een of twee activiteiten te organiseren? Als je met een clubje bent, is het qua tijd goed te overzien en nog gezellig ook.

Tot zaterdag!Astrid

DeetosSnel Korfbal