Voorwoord van het bestuur … (22 nov)

« | »
Beste leden,

Wat een mooie korfbalzaterdag was het afgelopen weekend! Het eerste en tweede wonnen, onder toeziend oog van vele DeetosSnel-supporters, overtuigend van GKV. En ook bij de jeugd vele mooie overwinningen, waarin de kraker van de B1 tegen Sporting Delta er wel uitspringt. Een winnend doelpunt in de buzzer van de schotklok, dat is lef hebben (of mazzel zoals ze wellicht in Dubbeldam zeggen).

Afgelopen vrijdag was ook de eerste training voor de korfbaltrainers niveau 2 (KT2), waarvoor een leuk aantal trainers zich heeft aangemeld. Heel fijn, bouwen aan de jeugdopleiding is zo belangrijk. Ook belangrijk is de ALV volgende week maandag om 19.30 uur in de kantine. Kom allemaal, ivm de statuten hebben we meer mensen nodig dan normaal. Maar daarnaast staan er ook andere zaken op de agenda zoals een voorstel over kleding, onze financiƫn etc.

Wat leuk! Op 16 december organiseren Anouk en Esmee een glitter en glamour derde helft. Nadere info volgt via de socials, maar houd deze datum alvast vrij!

En natuurlijk is er ook weer de pietentraining voor onze jongste kids, gaan de oudere kinderen dobbelen om leuke kadootjes en is er een activiteit voor het einde van het jaar in voorbereiding.

Kortom: Er komt weer energie in de vereniging en daar ben ik erg blij om. Laten we het vasthouden en uitbouwen!

Oh ja nog een ding. Dit weekend was ik getuige van een ballendiefstal (onze bal in de tas van een andere vereniging) en schijnbaar is dat een ding (ballen jatten). Doe hier niet aan mee!! In dat kader, willen jullie uitkijken naar een bal van Kortbatjo die wonderbaarlijk uit een kast in onze kantine is verdwenen….Dus kijk even thuis of elders en lever hem weer in als je hem vindt (leg maar terug in de kast). Dank!Astrid

DeetosSnel Korfbal