Voorwoord van het bestuur … (5 dec)

« | »
Beste leden,

Het worden spannende en belangrijke weken voor ons eerste. Als koploper in haar klasse de te kloppen ploeg en met de aankomende wedstrijden tegen de nr 2 en 3 en stadsgenoot Sporting Delta staat er veel op het spel. Laten we komende zaterdag de Deltahal DeetosSnel/QLS rood/wit kleuren en natuurlijk de 16e bij de thuiswedstrijd tegen Valto. Na de laatste thuiswedstrijd is er een derde helft met veel glamour gepland en op de laatste dag van dit jaar is er ook nog een leuke activiteit waar ook oliebollen een rol gaan spelen. Meer info volgt via onze socials.

Maandag 11 december is een speciale ALV (vervolg op vorige week), waarin we de statuten gaan vaststellen. Kom dus allemaal, we zijn in principe zo klaar! Het bestuur vergadert aansluitend, zijn er zaken die je wilt bespreken dan horen we dat uiteraard graag.

Een korte update over de (nieuwe) trainingspakken. We hebben MUTA opdracht gegeven een nieuw pak (met dat door jullie gekozen jasje en de huidige broek) te leveren. Het eerste proefexemplaar was nog niet naar onze zin. Daarnaast leveren zij ons een standaard Erima pak uit de nieuwe lijn van 2024. Op basis daarvan nemen we een besluit: Of een goedkoper pak (kwaliteit bestaand pak) waarvan we zeker weten dat het altijd geleverd kan worden of een standaard Erima pak, betere kwaliteit, hogere prijs en maximaal 4 jaar leverbaar. Of een combinatie. Meer info volgt begin volgend jaar. En ja het duurt lang, daar balen wij ook van….

Tot slot nog een oproep. We zoeken namelijk:

1) Mensen met een communicatie/marketing achtergrond voor onze eigen communicatie (intern en extern)´

2) Iemand die sterk in processen is en samen met ons alle processen binnen de vereniging in kaart wil brengen (niet allemaal tegelijk)

3) Handige handen:  Mensen die kortdurende klussen willen uitvoeren voor het bestuur, zaken willen uitzoeken of iets willen organiseren. Kortom werkzaamheden met een duidelijke kop en staart, beperkt qua tijd en inzet. Idee is om een soort handige handen poule te maken, waarin wij de vraag kunnen uitzetten.

4) Iemand die het leuk vindt om samen met de andere Dordtse verenigingen samen te gaan werken aan ledenwerving (vooral nu gericht op basisschoolleerlingen groep 1 t/m 5). Samen vormen jullie met ondersteuning van het KNKV een werkgroep, waarin met subsidie van de gemeente leuke activiteiten kunnen worden georganiseerd. We zoeken hierin ook vooral communicatief sterke mensen (voor het korfbalpromotieplan). Ook als je nog studeert op bv communicatie/marketing kun je van grote waarde zijn! Misschien kun je er zelfs wel een stageopdracht of iets dergelijks van maken?!

Tot zover weer. Nog een fijne pakjesavond gewenst!

Astrid

DeetosSnel Korfbal