Voorwoord van het bestuur … (27 feb)

« | »
Beste leden,

Met gemiddeld nog drie speelrondes tot het einde, nadert de ontknoping van de zaalcompetitie. Het zal niemand ontgaan zijn dat komende zaterdag een belangrijke dag wordt aan de Vorrinklaan. In de stadsderby tegen Sporting Delta heeft het eerste voldoende aan een punt om het kampioenschap te vieren. Er is door een groep leden een leuk programma rond deze wedstrijd in elkaar gezet en we verwachten veel publiek/bezoekers. Op de socials heb je al kunnen lezen wat er allemaal te doen is tijdens en na de wedstrijd. Twee dingen die we nog mee willen geven zijn:

– Om onze alcohol-schenkvergunning niet kwijt te raken doen we een beroep op iedereen om de regels t.a.v. schenken aan of doorgeven aan jongeren onder de 18 in acht te nemen. We gaan daar ook strenger op controleren.
– Tweede is dat toegang tot de derde helft alleen voor leden van DeetosSnel, Sporting Delta, sponsoren en andere genodigden/relaties is.

Het feest start zaterdag hopelijk al vroeg, want om 12.35 start de A1 met hun kampioenswedstrijd, gevolgd door het vijfde om 16.45. Kortom een mooi dagje DeetosSnel komende zaterdag!

We hebben een nieuw proefpak van het nieuwe trainingspak ontvangen. Komende week besluiten we of we akkoord gaan met dit pak en horen jullie zsm wanneer het besteld kan worden. Levertijden zijn helaas lang, daar kunnen wij niks aan doen. We zitten bovenop de leverancier, maar hebben helaas niet veel invloed.

Met de drie andere korfbalverenigingen in Dordrecht gaan we samenwerken op het gebied van ledenwerving. Onder de naam “korfbal vet cool” starten we met korfbaltrainingen op scholen (groepen 3/4), clinics buiten schooltijd etc. Saskia Klip zit namens DeetosSnel in de gezamenlijke werkgroep. Verderop in deze nieuwsbrief lees je meer hierover. We zoeken nog jongeren die een zakcentje willen bijverdienen  (ca 7,50 per uur) door af en toe een clinic/training te geven. Heb je interesse, meld je dan bij Saskia.

Hopelijk start de gemeente nog voor het veldseizoen met de aanpassingen aan de parkeerplaats en fietsenstalling. Er ligt een ontwerp (verkeerslus) en een prijs, de gemeente zoekt nu naar een potje hiervoor. Zodra we weten wanneer de werkzaamheden starten horen jullie het. Begin april bouwen we ook weer de tent op buiten. Heb je een uurtje over, meld je dan bij Herman/Dion om mee te helpen. Met een paar handen staat de tent zo!

De TC is voorzichtig gestart met volgend seizoen en inventariseert leeftijden/teams. Heb je plannen voor komend seizoen (wil je bijvoorbeeld weer gaan spelen), meld dit dan s.v.p. zo snel mogelijk aan de TC via tc@deetossnel.nl.

Tot zaterdag!Astrid

DeetosSnel Korfbal