Voorwoord van het bestuur … (27-mrt)

« | »
Beste leden,

Afgelopen zaterdag werden voor een groot aantal teams weer de eerste oefenwedstrijden op het veld gespeeld. Heimwee naar de zaal was er volop in het winderige en vaak ook natte weer. Zeker voor de teams die in het slotweekend nog kampioen werden: S8, S12 en D1. Van harte gefeliciteerd met het kampioenschap! Laten we hopen dat het weer ons de komende maanden gunstiger gezind is, want met een zonnetje en een milde temperatuur is er niks lekkerder dan buiten sporten. Op 6 april begint de competitie voor vrijwel alle teams behalve voor DeetosSnel 1. Het 2e zal in een uitwedstrijd tegen Vriendenschaar in Hardinxveld de eerste stap richting promotie willen zetten. Met 14 wedstrijden aan de Vorrinklaan is er ook thuis voldoende reden om (hopelijk in de zon) een aantal wedstrijden te komen kijken.

Op 13 april is er vervolgens een vrij competitieweekend, maar dat betekent niet dat er niks op het programma staat. De finales van de Korfbal League en de A-Hoofdklasse worden in Rotterdam Ahoy gespeeld en een hoop van onze leden zullen de wedstrijden weer (georganiseerd) gaan bezoeken. De bus vertrekt om 12.00 vanaf de Vorrinklaan. Betalen voor de bus gaat via een QR-code in de bus.

Een nieuwe competitie betekent ook een nieuwe indeling van bar, keuken en zaaldiensten. Afgelopen weekend is de puzzel van openstaande diensten weer gelegd door de vrijwilligerscommissie. Dank weer daarvoor! Ook de open- en sluitdiensten zijn ingevuld. Check dus vooral je Sportlink app om te checken wanneer je bent ingedeeld. De diensten zullen binnenkort ook op de website via https://deetossnel.nl/downloads/ te vinden zijn. Wist je dat je daar ook al het vervoerschema voor de rest van het seizoen kan vinden?

Afgelopen week zijn de clubcards binnengekomen voor nieuwe leden vanaf begin zaal en bestaande leden die hem hebben aangevraagd. De komende weken zal er (soms via de trainers) geprobeerd worden om alle clubcards bij de juiste personen te brengen. Een nieuwe bestelling zal pas weer in oktober worden gedaan. Mocht je een nieuwe clubcard willen bestellen of heb je vragen over de clubcard. Mail dan naar clubcard@deetossnel.nl

Last but not least, in de vorige nieuwsbrief hebben we een peiling geplaatst voor het ontwerp van een nieuw trainingspak. Er werd in de peiling met zeer overtuigende meerderheid gestemd voor de Erima Evo-lijn (Optie 2) en we zullen ons inzetten om deze wens zo snel mogelijk te vervullen. We zijn in gesprek met Muta/Korfbaltotaal over de exacte afspraken en de details zoals bedrukking en dergelijke. We streven ernaar om de pakken voor volgend seizoen in de webshop beschikbaar te hebben. Verderop in deze nieuwsbrief overigens nog een kortingscode voor nieuwe veldschoenen bij korfbaltotaal.

Een fijn paasweekend gewenst!

Namens het bestuur,
Martijn

DeetosSnel Korfbal