DeetosSnel bij zaalfinale 13 april

« | »

De Korfbal Leaguefinale is hét slotstuk van het Korfbal Leagueseizoen en al jaren veruit het grootste binnensportevenement van Nederland. Op zaterdag 13 april 2024 vindt de #korfbalfinale plaats in Ahoy’. Aanvang 16.00 uur. De finale wordt uitgezonden op televisie door de NOS.

Meer informatie over de Korfbal Leaguefinale vind je op korfballeague.nl.

Van DeetosSnel zijn diverse leden betrokken bij de organisatie van de zaalfinale. Herman Postma is coördinator van de facilitaire zaken en krijgt daarbij ondersteuning van meerdere DeetosSnel-lers. Bij de finalewedstrijden zien we Marcel van Gelderen (schotklok) en Sylvia Poots (tijd/schore) terug achter de jurytafel. Daarnaast is Maarten Boot de speaker in de zaal.

Achter de schermen een bijdrage van veel rood-witten: Darren Wu, Dion Tempelaars, Edwin Dibbets, Elaine Niessing, Jacqueline van Spanje, Jeroen Hulsebos, Jeroen van Dongen, Jonathan Luijten, Lizanne van Spanje, Matthijs Luijten en Wessel Seepers.

En ook op de tribune zullen we het Dordtse Rood-Wit terug zien. Circa 130 DeetosSnel-korfballiefhebbers reizen af met een dubbeldekker-bus en eigen vervoer naar Ahoy.

DeetosSnel Korfbal