Voorwoord van het bestuur … (26 apr)

« | »
‘Willen Winnen’.

Wat heb ik de afgelopen weken genoten. Verheugd met onze promotie naar de Korfbal League 2. Complimenten uit het hele land ontvangen voor het organiserend team van de hoofdklasse finale. Vorige week in Ahoy oude en nieuwe bekenden ontmoet. Allen overtuigd dat DeetosSnel het in zich heeft om op het hoogste niveau te acteren. Als kersvers bestuurslid Topkorfbal een mooie periode.

Een korte introductie. Mijn jonge jaren bestonden voor het overgrote deel uit korfbal. Een korfbal familie, een Deetos vriendengroep, werken aan het schotpercentage, Ahoy en trips met Oranje. Na mijn actieve tijd, heb ik korfbal lange tijd op grote afstand gevolgd. Veel geleerd en gewonnen in een andere wereld.

Nu weer terug op het vertrouwde nest, DeetosSnel. Werken aan een gezonde en ambitieuze club. Met het bestuur werken aan een organisatie voor alle leden, met waarde voor de omgeving. Deze week met Astrid op bezoek bij de gemeente om samenwerking te verkennen. Met Hans, Harry en Gert-Jan de wekelijkse sessie om de korfbal-technische organisatie uit te vinden. En met Harry de planning van spelers en staf voor volgend seizoen doornemen.

Even terug naar dat ‘willen winnen’. Mijn overtuiging is dat iedereen altijd beter kan worden. Zolang jij en je omgeving deze zelfde overtuiging delen. Heel even dacht ik ‘willen winnen’ niet terug te vinden in onze club. Ik had het helemaal fout. De manier waarop onze selectie zich de laatste weken heeft uitgevonden en met overtuiging GKV aan de kant heeft gezet. Hoe het DeetosSnel publiek bij de uitwedstrijd in Gorinchem in kleur en geluid domineerde. De gedrevenheid waarmee het team “Hoofdklasse finale” het programma tot in de puntjes heeft geregeld. Allemaal het bewijs dat we ‘Willen Winnen’.

Even terug naar vandaag en morgen
Denk eens na of je een vrijwilligerstaak voor je rekening kunt nemen. We kunnen alle hulp gebruiken. Voor de trainer en coach posities bij de jeugd hebben we bijvoorbeeld nog een aantal vacatures openstaan. Ken je iemand die ervaring heeft of heb jezelf interesse, laat het weten!

En wat betreft de leuke events: Op 18 juni wordt het vrijwilligersbuffet in combinatie met het feestje voor de jubilarissen georganiseerd. Voor de jeugd komen de bosdag op 27 mei en de avondvierdaagse op 7 t/m 10 juni er aan.

Aanmelden kan via:
– Bosdag: Jeugd Activitetiten Commissie (jac@deetossnel.nl) of via whatsapp (06-24513891)
– Avondvierdaagse: Miranda Dijksman via whatsapp (06-38222204)

Veel sportplezier de komende weken,

Oscar.

DeetosSnel Korfbal