Voorwoord van het bestuur … (1 febr)

« | »
Wat voelde het weer fijn en vertrouwd afgelopen zaterdag. Weer op de tribune kijken naar je zoon/dochter/vriend/vriendin in plaats van thuis op de bank. Weer een ouderwets bakkie koffie halen in de kantine en niet via een QR-code uit je eigen koffieapparaat. Het was soms nog wat onwennig, mondkapje op of af en wel of niet zitten op 1,5 meter?  Verderop in deze nieuwsbrief lees je de regels nog een keer goed terug en we hangen de instructies nog duidelijker in onze accommodatie. Maar naleving op de regels is wel echt nodig en daarom een appèl op een ieder: help mee en meld je bijvoorbeeld aan voor het scannen van de QR-codes (officieel het coronatoegangsbewijs). Ieder uurtje is meegenomen. Aanmelden kan weer via Sportlink.  Ook op ander vlak zijn handen altijd welkom. Bijvoorbeeld de BaCo bij het organiseren van de maaltijden op zaterdag bij de thuiswedstrijden (weet u het nog??), de jurytafels, oud-papier etc. Vele handen maken licht werk!

Sinds afgelopen vrijdag zijn er vier nieuwe bestuursleden benoemd. Joost Koppelaar als penningmeester, Oscar Mulders voor korfbalzaken en Jiska van der Laan als algemeen bestuurslid. En ikzelf als voorzitter van jullie (onze) mooie vereniging! Op de website stellen we ons nog even voor, mocht je dat vrijdag tijdens de ALV gemist hebben. Irene, Stefan en Andre traden per direct af. De komende maanden zullen de andere bestuursleden (Marjolein, Patrick, Herman, Cecile) ook aftreden. Op dit moment zijn we al in gesprek met een aantal kandidaten, zodat we over een paar maanden een geheel nieuw bestuur hebben. De komende maanden gaan wij gebruiken om samen met de commissies naar de doelen van de vereniging te kijken en het Korfbal Strategisch Plan verder uit te voeren en waar nodig intensiveren.

Zaterdag barst de competitie weer los! Met voor ons vlaggenschip een nieuwe indeling en nieuwe promotie/degradatieregeling en de komst van de zogenoemde tussenklasse. Een nieuwe competitieopzet die ertoe moet leiden dat de overstap vanuit deze tussenklasse naar de Korfbal League makkelijker (en duurzamer) wordt. Voor DeetosSnel dus belangrijk om in deze tussenklasse (of promoleague) te belanden. Daarom ook een oproep om onze selectie aan te moedigen. Zie ik u weer en in ieder geval bij de thuiswedstrijden? 1 missie, 1 team, 1 taak? Tot snel!

Astrid de Gooijer

DeetosSnel Korfbal