Voorwoord van het bestuur … (28 mrt)

« | »
Deze keer aan mij de eer om een voorwoord te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Allereerst wil ik Jan van Essen hartelijk welkom heten binnen onze mooie vereniging. Samen met Leon Simons zal hij volgend jaar het trainersduo vormen voor onze selectie. De bekendmaking komt op een spannend moment, want het eerste is nog volop in de race voor plaatsing in de nieuwe klasse tussen League en Hoofdklasse.

Afgelopen zaterdag kregen we Pernix op bezoek. Zowel het eerste als het tweede wonnen met een flink verschil van de club uit Leiden. Door deze overwinning en het Spaanse thema was de derde helft extra gezellig.

Onze eerste selectie kan zich nu gaan opmaken voor de belangrijke vervolgwedstrijden. Hiervoor moeten eerst 2 wedstrijden gespeeld worden tegen ODIK uit Barneveld. Dinsdag 29 maart is de eerste wedstrijd. De wedstrijd is thuis en begint om 20.30 uur. Aanstaande zaterdag volgt de uitwedstrijd. De onderlinge winnaar speelt verder voor een kans op plaatsing in de tussenklasse.

Belangrijk is dat zoveel mogelijk supporters dinsdag naar de wedstrijd komen om het eerste flink te ondersteunen met enthousiaste aanmoedigingen. De toegang is voor iedereen gratis.

Binnen het bestuur zijn de portefeuilles verdeeld en is er kennis gemaakt met de verschillende commissies. Ook worden er enkele nieuwe commissies opgezet, zoals het jeugdbestuur. Er zijn al gesprekken geweest met enthousiaste jeugdleden, die goede plannen hebben voor de toekomst. Graag willen we het jeugdbestuur nog uitbreiden. Heb je interesse en ben je tussen 14 en 23 jaar stuur dan een mailtje naar jeugd@deetossnel.nl. Heb je vragen, spreek dan Samuel (A1), Matthijs (A2) of Gijs (B3) aan. Zij kunnen je alles vertellen over de stand van zaken of kom op 11 april om half 8 naar de vrijblijvende informatieavond in de sponsorruimte bij DeetosSnel.

De vorige voorwoordschrijver, Martijn, eindigde met leuk nieuws en dat kan ik ook. Op 21 maart is Isa Boot geboren, dochter van Maarten en Annemarie. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!

Namens het bestuur,
Jiska van der Laan

DeetosSnel Korfbal