Voorwoord van het bestuur … (03 okt)

« | »
Beste leden,

Het is een cliché en zonder afbreuk te doen aan de tragedie in Rotterdam, maar het korfbal ging ook dit weekend gewoon door.  Afgelopen zaterdag werden er, voorafgaand door indrukwekkende minuut stiltes, belangrijke punten gehaald in de Dordtse derby. Het eerste kijkt vooral uit naar de laatste thuiswedstrijd tegen TOP, een goede winst met meer dan 3 doelpunten verschil betekent plaatsing voor de kampioenspoule van de ereklasse.

Maar ook bij de jeugd mooie resultaten. Niet de 12 gemiste strafworpen in de wedstrijd van de A (door beide teams), wel de onverwachte overwinning van de B1 en het kampioenschap van de E1. Gefeliciteerd!

De voorbereidingen voor het herfstkamp zijn in volle gang, net als de verkoop van de loten van de Grote Clubactie. Wie verkoopt de meeste loten?

Een andere belangrijke inkomstenbron is het ophalen van oud papier. De groep oud-papier ophalers kan versterking gebruiken. Wil je een gratis work-out en geld verdienen voor onze club? Meld je dan bij Ron Troost of de coach van je team.

Ook in het bestuur kunnen we weer wat versterking gebruiken. Jiska en Joost zullen na de ALV hun taken neerleggen. Voor de rol van algemeen bestuurslid lopen er al een aantal gesprekken, maar voor de rol van penningmeester zijn we nog op zoek naar leden met een financiële achtergrond. Ben je geïnteresseerd of wil je weten hoe het er in het bestuur aan toegaat? Spreek ons aan of stuur een mailtje naar voorzitter@deetossnel.nl

Namens het bestuur,
Astrid

DeetosSnel Korfbal